Українська
 
uah
грн

ХХ ювілейний «Таврійський ярмарок» - 25-29 вересня 2019 р.

Aдреса
Вул. Французька, 55
Нова Каховка
Посилання
Контакти

тел./факс (05549) 7-72-55
моб.тел. (050) 494-20-05
моб.тел. (093) 849-89-99
info@yarmarok.ks.ua

Вхід вільний
25 Вер 2019 - 29 Вер 2019
Захід закінчився
ID події:
986987
#Виставки-ярмарки

З 25 по 29 вересня 2019 року на виставкових площах торгово-розважального центру «Оскар-Фреш» в місті Нова Каховка Херсонської області проходитиме найбільша виставка-ярмарок Півдня України. Даний захід стане одним з найбільш ефективних інструментів для демонстрації, презентації та просування кращих досягнень товаровиробників і підприємців України. Тематичні розділи експозицій: продукти харчування, промислові товари, будівельна індустрія, автомобілі і техніка, агропромисловий комплекс, фінанси та інвестиції, туризм і спорт, народні майстри.

За попередніми заявками, експозиції ювілейного «Таврійського ярмарку» будуть представляти більше 250 учасників з 19 областей України (Херсонська, Миколаївська, Одеська, Харківська, Івано-Франківська, Київська, Житомирська, Дніпропетровська, Закарпатська, Запорізька, Полтавська, Вінницька, Тернопільська, Кіровоградська, Львівська, Хмельницька, Черкаська, Рівненська, Чернігівська), ведеться робота по запрошенню іноземних підприємств до відвідування та участі у виставковому заході.

Експозиції учасників секції «Продукти харчування» будуть представлені ТМ «Закарпатські ковбаси» (Закарпатська обл.), виробниками крафтових сирів ТМ «Щедра околиця» (Одеська обл.), компаніями ПП «ВТК «Лукас» (м. Кременчук, Полтавська обл.) та ТОВ «Петрус-Кондитер» (м. Київ – ТМ «Домашнє свято», ТМ «Перепілка») – які презентують останні новинки високотехнологічних вітчизняних виробництв. Звісно ж традиційно не обійдеться без виробників меду та якісної продукції з меду (питний мед, перга, пилок, віск, прополіс, маточне молочко та інші) організатори «Таврійського ярмарку» запросили їх зі всієї країни, серед них Костянтин Лабага – почесний пасічник України, в його арсеналі – ряд яскравих перемог та досягнень у всеукраїнських конкурсах (2 гран-при, 4 золотих, 12 срібних і 7 бронзових медалей), в тому числі за питний мед, виготовлений з додаванням соків або ароматичних трав.

Сільськогосподарську експозицію виставки-ярмарку будуть представляти в основному фермерські господарства Херсонської області та власники елітних приватних питомників, що запропонують мешканцям та гостям Херсонщини саджанці плодово-ягідних і декоративних дерев та кущів найпопулярніших сортів за доступними цінами.

Народні майстри з шести областей України (Івано-Франківська, Київська, Закарпатська, Полтавська, Тернопільська, Львівська) запропонують просто неймовірну кількість товарів народного споживання, серед яких вироби з гончарства, різьблення по дереву, національна українська вишивка, плетіння з соломи і лози, декоративний розпис, національні іграшки та багато іншого для створення чудового настрою і незабутніх моментів.

Експозиція автомобілів буде представлена торгівельними марками Hyundai, KIA, BMW, Renault, Volkswagen тощо. Окрім вигідних акційних пропозицій на автомобілі усі відвідувачі «Таврійського ярмарку» будуть мати можливість провести тест-драйв представлених на демонстраційному майданчику сучасних автомобілів та отримати консультації висококваліфікованих експертів.

Карта проїзду
Повернутися до початку