Українська
 
uah
грн

Ліс - місце натхнення для творчих людей

21 Лют 2020
Багато творчих людей шукають своє натхнення в улюблених місцях, речах і людях, які дарують їм особливі почуття. Це можуть бути і гарний настрій, і відчуття свободи, і легкість на душі, і умиротворення, які, в подальшому, хочеться передати в своїх роботах.

Для мене, як для творчої людини, таких місць багато, але особливо хочеться виділити ліс, гори і море. Саме вони допомагають мені знайти друге дихання або можуть надихнути на нове творіння.

Говорячи про ліс, я не можу упустити тему дрімучих і непрохідних місць. Особливо таких багато в горах. До сих пір мою пам′ять відвідують картинки з великими скелястими каменями, які повністю покриті зеленим густим мохом і сірим лишайником. Перебуваючи поруч з таким мальовничим скелястим ландшафтом, багатьох відпочиваючих відвідує відчуття, немов за ними спостерігають маленькі невидимі істоти. Про таких часто можна прочитати в різних легендах і розповідях.









Будучи маленькою дівчинкою, я щиро вірила в існування таких казкових персонажів, як феї і гноми, русалки і домовики, ельфи і лепрекони ... Так, час минав, і як всі люди, я теж виросла і перестала вірити в «казку», поки «казка» знову не нагадала про себе через моїх дітей.

Таким чином я почала займатися нічниками для діток в казковому стилі. Адже так хочеться, щоб в кожному будинку була хоч маленька частинка чарівництва та магії, в яку так сильно люблять вірити діти.

Заходячи в ліс, я до сих пір не можу пройти повз виросших серед моху грибів або тих же шишок, жолудів, сухоцвітів, які так і просяться в руки. Для мене - це джерело ідей і можливостей. Головне після цього знайти час для улюбленої справи!



Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку