Українська
 
uah
грн

Реальні причини, чому волосся ′не хоче′ рости. ЧАСТИНА 2 з 4

14 Вер 2020
Реальні причини, чому волосся ′не хоче′ рости. ЧАСТИНА 1 з 4

Продовжимо...
Друга причина це нестача поживних речовин. У волосяному фолікулі постійно відбувається активний процес ділення клітин. Для цього потрібні вітаміни, мікроелементи та білок, які й складатимуть майбутній стрижень волоса.

Тому якщо ви їсте недостатньо всього, усього потрібного :-)... кровотік, що омиває фолікули волос, не приносить їм необхідної кількості будівельного матеріалу. В результаті швидкість ділення клітин сповільнюється і волосся росте повільніше, ніж могло б.

Тут хотілося б зупинитися на масках що гріють для зростання волосся, тому що за відсутності в крові поживних речовин в достатній кількості, посилення кровотоку не принесе ніякої користі. Неважко здогадатися, що якщо тривалість фази зростання два роки плюс тривале виснаження жорсткою дієтою або кардинальна зміна харчування, то скільки-небудь гідної довжини волосся добитися буде важко.

Волосся забезпечується поживними речовинами за залишковим принципом, тобто навіть за умови приймання вітамінних препаратів з мікроелементами, ваш організм передусім направить ці елементи туди куди треба, а волоссю, ну якщо щось залишиться.

З цього виходить логічний висновок ввести вітаміни, мікроелементи та амінокислоти відразу безпосередньо в шкіру голови.

І що нам пропонують із цього приводу різні виробники?

Це нанесення вітамінів і інших корисностей на шкіру голови з якою-небудь маскою, шампунем або сироваткою. Але це не дасть рівно жодного результату, тому як на їх шляху встане - епідермальний бар′єр, який буде для них непереборною перешкодою.

Єдиним способом доставлення поживних елементів безпосередньо до фолікулів волосся, на сьогодні являється мезотерапія, бажано курсом.
І третя сама поширена причина - це постійне обламування кінчиків волосся із-за яких не відчувається приріст. Помітити це не важко, особливо якщо ви фарбуєте волосся, то видно, що корені ніби відросли, їх же потрібно підфарбувати, а сама довжина чому то не збільшилася.

Що ж може стати причиною, такій ламкості?

Як не дивно, сушка волосся високою температурою і постійна сушка природним способом, однаково шкодять волоссю.Чому так?

Волос у вологому стані трохи набрякає, природно збільшується в розмірі і його легко пошкодити, розчісуючи мокре волосся, а також допускаючи тривале тертя один об одного, при сушці на повітрі або при контакті з тканиною, коли лягли спати з мокрим волоссям.

А при сушці на дуже високій температурі або при обробці праскою вологого волосся, вода усередині практично закипає, викликаючи його ушкодження

Продовження в третій частині статті.
Реальні причини, чому волосся ′не хоче′ рости. ЧАСТИНА 3 з 4
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку