Українська
 
uah
грн

Килимки з джуту

22 Лют 2021
Джут - натуральне волокно, яке отримують з рослин з такою ж назвою. В даний час сировину навчилися переробляти за новими технологіями, і в результаті виходить сучасне міцне волокно. Волокна цієї рослини широко застосовуються для виготовлення різних виробів: мотузок, канатів, тканин, мішків для зберігання. Основні постачальники сировини джуту - Індія і Бангладеш. З сировини виходять міцні вироби, які витримують будь-які погодні умови, не руйнуючись від вологи і вогкості.

З джутовій мотузки і каната виходять оригінальні практичні килимові вироби, які чудово вписуються в будь-який стиль інтер′єру.

Переваги джутових килимів:

1. Міцність і довговічність. У складі волокон є особливе скріплює речовина - лігнін, завдяки чому джут є дуже міцним.

2. Висока гігроскопічність. У приміщенні з високою вологістю матеріал поглинає краплі води (всередину волокон), проте волога не проникає на виворітну сторону вироби. Пізніше надлишок вологи просто випаровується. Завдяки цьому джутові килимки можна розміщувати у ванній кімнаті.

3. Хороша теплоізоляція. Вироби з джуту утеплять Ваш будинок.

4. Натуральність. Джут 100% природний матеріал рослинного походження. Вироби з джуту гіпоалергенні, «дишашіе» і не накопичують статичну електрику. Ці властивості особливо важливі для тих, хто піклується про власне здоров′я.

5. Терапевтичний ефект. Оскільки нитки екзотичної рослини дуже жорсткі, вироби з них відмінно підійдуть для масажу ніг. Масаж ступень ніг м′яко впливає на біологічно активні точки, розташовані на підошві, нормалізує роботу більшості систем організму і в цілому зміцнює імунітет. Крім зовнішньої привабливості ходити босоніж по такій поверхні неймовірно приємно масаж стоп. На ступнях знаходиться безліч важливих точок, що відповідають за здоров′я внутрішніх органів. Тупцюйте по ньому, пройдіться по краю, постійте на носочках і п′ята - оздоровлюючий ефект в будь-який час року.

Джут невибагливий в догляді. Цілком достатньо буде акуратно поплескати килим або пропилососити його. Підійде суха чистка з використанням не жорсткою щітки. Прання вироби є занадто клопіткою справою, застосовувати її варто тільки в разі крайньої необхідності, при сильному забрудненні.

Килимок з джуту додасть вашому інтер′єру завершеного вигляду. Постеліть виріб на підлогу в передпокої, вітальні, в спальні або у ванній кімнаті. Такий килимок зробить будинок затишним.







Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку