Українська
 
uah
грн

Що таке комфортер і навіщо він потрібен?

7 Жов 2021


Комфортер - це надзвичайно корисна і безпечна перша іграшка для вашого малюка. Він призначений для новонароджених, щоб вони постійно відчувати присутність мами, і спокійно спали.

Комфортер, на відміну від звичайних брязкалець і плюшевих ведмедиків, не проста дрібничка, яка повинна зайняти дитину на якийсь час. Мета цієї іграшки - створити ілюзію комфорту, який дитині дарує близькість мами. Перші екземпляри з′явилися в Англії близько 15 років тому. З тих пір це простий, але воістину геніальний винахід, став популярним по всьому світу.

Ваш малюк починає плакати і вередувати, як тільки ви відходите в іншу кімнату?
Мама для новонародженого - втілення любові і турботи, так що немає нічого дивного в тому, що коли вас немає поруч, малюк починає панікувати. Звичайно, кожній матусі хочеться якомога більше часу проводити з дитиною, але як би ви не старалися, домашні справи будуть відволікати. Ось тут-то і стане в нагоді комфортер!

Під час годування матусі потрібно брати комфортер - іграшку з собою і тримати близько до тіла, після віна буде нагадувати дитині рідний запах.

Комфортер виготовлений з приємної на дотик гіпоалергенної тканини, не має твердих і дрібних елементів, тому нічим не зможе нашкодити дитині.

М′який комфортер завдяки ніжному матеріалу і ергономічному дизайну нескладно утримати в руці навіть самим маленьким діткам.

Цей виріб відмінно підходить не тільки для сну, але і для ігор. Комфортер розвиває зір, дрібну сенсорику і моторику, а також дарує відчуття спокою, затишку і психологічного комфорту. Та й перша іграшка - завжди найулюбленіша. Її можна буде прибрати в пам′ятну коробочку, в якій зберігаються браслетик з пологового будинку і інші милі дрібниці.



Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку