Українська
 
uah
грн

Мініатюрний диван, м′які меблі для ляльок та іграшок ручної роботи. Шик!

22 Лис 2021
1
Ось і наступний етап розвитку нашої лінії іграшкових меблів – розкішний диван!


Відмінна еволюція тих крісел, які ви вже бачили у нас, правда? Ми самі надзвичайно задоволені! Насправді, з першого крісла ми багато говорили саме про диванчик, як про символ компанійськости в нашому файному маленькому світі в′язаних створінь. Адже крісло за визначенням для одного персонажа, а диван передбачає вже як мінімум пару тих, хто сидить на ньому, можна більше. Так і утворюються чарівні мініатюрні композиції, лялькові зустрічі та справжнісінькі іграшкові вечірки!


У плані якості ми постійно шукаємо та підкорюємо нові висоти і цей маленький диван відповідає всім нашим суворим вимогам до довговічності, міцності та безпеки. Він дуже м′який, надійно проклеєний і потужно збитий цвяхами, захованими в деревину. Звичайно, це все залаковано не в один шар.


В′язана частина виконана цільною деталлю та укріплена еластичною волосінню, яка забезпечує щільне прилягання спіднички до дерев′яної основи дивана. Вся конструкція продумана таким чином, що диван легко розбирається і збирається.
Також, при необхідності, його можна без проблем випрати в машині - в′язану частину, мається на увазі.


Таким чином ми раді ділитися ще одним успішним нашим кроком до збагачення вашого лялькового, іграшкового світу. Напевно, вашим улюбленим персонажам буде неймовірно зручно на таких чудових меблів ручної роботи і ви побачите їх у зовсім новому світлі!
Замовляйте просто зараз!


Коментарі
Пожалуйста, делитесь Вашими лайками, комментариями, впечатлениями!
1
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку