Українська
 
uah
грн

В′язані повіки з віями для м′яких іграшок - авторські, міцні та гарні. PSK

14 Гру 2021
1
Очі – виключно важлива деталь будь-якого обличчя чи морди взагалі, і іграшкового – зокрема. Вдалими очима можна «витягнути» загалом слабку ляльку – так само, як і невдалими – зіпсувати дуже непогану в цілому іграшку. Відповідно, творці одухотворених образів приділяють велику увагу цьому елементу, і ми – не виняток.


Одного разу ми знімемо великий ролик, в якому розповімо про наш досвід із різними іграшковими очками. А там є що розповісти, адже через наші руки пройшло чимало очей – від копійчаних пластикових і до недешевих скляних.
У результаті ми в′яжемо очі самі, повністю.


Поки щ ж коротко розповімо, до чого ми прийшли на сьогоднішній день. Точніше, не про самі очі, а про вії. Іще точніше – про повіки з ними.


Взагалі, надійно приєднати таку делікатну деталь, як вії, до м′якої іграшки, яка створюється в розрахунку на інтенсивне використання та періодичне прання – серйозний виклик. Відповідно, це зажадало чимало експериментів – із різними клеями, способами кріплення, архітектури всієї конструкції тощо.
Це не було ані швидко, ані просто.


Ми щасливі представити вам той перший зразок, який показав себе дуже добре і який задає новий напрямок та майбутнє очам створінь PSK. Хто давно стежить за нашою діяльністю, напевно знає, що ми давно вже хотіли поміняти очі нашому улюбленому бику Скайрайдеру.


Тож ось він, наш багатостраждальний піонер усіх покращень, у всій красі своїх очей!

Коментарі
Пожалуйста, делитесь Вашими лайками, комментариями, впечатлениями! (─‿‿─)
1
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку