Українська
 
uah
грн

Різьблений футляр для дримби ручної роботи. У формі туфельки леді; дерево

23 Cіч 2022
1
Давно вже у нас не доходили руки до футлярів дримб! Улюблені наші, різьблені, у формі жіночого черевичка!


За час нашої розлуки вистоялися певні думки щодо них, тому зараз ми беремося за них із новим ентузіазмом. Всебічно покращується конструкція, досліджуються вкладки зі шкіри та нова геометрія замка з еластичної волосіні, а також розглядаються різні варіанти подальшої естетичної обробки та доробки цих футлярів.
Для порівняння, на фото наводиться рідний футляр виробника цієї дримби Дмитра Дзюби з Херсона.


У результаті, ці гарні, унікальні та абсолютно функціональні футляри для дримб зазнають еволюційних змін і стають все кращими. Серед іншого, ми віримо, що незабаром ви, дорогі читачі, побачите на них чудовий розпис у різних техніках.


А цей екземпляр, мабуть, буде просто залакований. Серед іншого, тому що нам потрібно досліджувати нові лаки та способи їх нанесення та подальшої обробки.
Насправді, якісне лакування з поліруванням – теж досить витратний за часом та зусиллями процес, під час якого більш, ніж достатньо можливостей зіпсувати виріб.


Таким чином, наш креатив продовжує успішно реалізуватись і в цьому чудовому напрямку. Упевнені, що не один щасливий власник дримби захоче мати такий файний і абсолютно унікальний футляр для свого улюбленого музичного інструмента!

Мизиціюйте та будьте щасливі! Дякуємо, що читаєте нас до кінця!
Будь ласка, лишіть свій дорогоцінний лайк цій статті (натиснути серце на її початку)!
Коментарі
Пожалуйста, делитесь Вашими лайками, комментариями, впечатлениями! (★ω★)/
1
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку