Українська
 
uah
грн

Які сережки більше підходять під різні форми обличчя

12 Вер 2022
Величезна популярність сережок обумовлена ​​тим, що вони можуть підкреслити колір очей, привернути увагу до волосся і навіть скоригувати форму обличчя.
Для круглого обличчя. Якщо довжина і ширина обличчя практично однакова, округлий підборіддя, а в області вилиць обличчя найширше, слід вибирати подовжені і тонкі сережки, підійдуть «сережки-ланцюжка»
і ніжні «крапельки». Кругле обличчя чудово прикрасять сережки таких геометричних форм як прямокутник та перевернутий трикутник. А ось з вибором дуже великих і круглих сережок, а також пусетів, потрібно бути дуже обережними, оскільки такі прикраси здатні наголосити на округлості форми обличчя.
Для квадратного обличчя. При практично однаковій довжині та ширині обличчя, якщо підборіддя широке, незграбної (квадратної) форми, а вилиці, лоб і щелепа однакові по ширині, підійдуть сережки «крапельки», підвіски плавної вигнутої форми, довгі сережки.
Прикрасять квадратне обличчя також хитромудрі вироби і сережки з красивими каменями, що переливаються. Не варто носити квадратні прикраси, з гострими кутами і жорсткої форми.
Для прямокутного обличчя. При довжині обличчя помітно більше ширини, дуже широким і незграбним підборіддям, однаковими по ширині вилицями, щелепою і лобом найкраще вибирати сережки в міру великих квадратних або трикутних форм. Також чудово підійдуть мініатюрні ніжні «крапельки»,
«гвоздики» та об′ємні сережки. Однак варто уникати плоских та подовжених прикрас, а також сережок-ланцюжків.
Для грушоподібного обличчя. Власницям трапецієподібної форми обличчя (довжина зовсім трохи більше ширини, підборіддя широке, щелепа яскраво виражена і є найширшою частиною обличчя; форма обличчя плавно звужується до лоба) краще зупинити свій вибір на маленьких сережках, подовжених «ланцюжках», [3319873] невеликих пусетах.
Не варто носити масивних та широких прикрас.
Для ромбоподібного обличчя. На обличчях ромбовидної форми (довжина трохи більше ширини, підборіддя має чітку загострену форму, вилиці є найширшою частиною і дуже часто високо розташовані; підборіддя та лоб, як правило, конічної форми) ідеально виглядають сережки з м′якими вигинами. Це можуть бути довгі та середньої довжини сережки у вигляді «крапельок», а також сережки – «ланцюжка».
Не підходять прикраси ромбовидної форми.
Для трикутного бличчя. Якщо підборіддя помітно загострене і є найвужчою частиною обличчя, лоб – найширшою, у форма обличчя, починаючи з чола, плавно звужується до підборіддя, потрібно вибирати невеликі сережки овальної або круглої форми. Красиво будуть виглядати як маленькі «гвоздики» з камінням,
так і сережки оригінальних форм з крутими вигинами. Уникати потрібно трикутних та ромбоподібних сережок-підвісок.
Для овального обличчя. Найбільше пощастило власницям овального обличчя (довжина обличчя трохи більша за ширину, трохи закруглене підборіддя, чоло по ширині дещо більше за ширину щелепи, вилиці є найширшою частиною обличчя). З такою особою можна носити сережки будь-яких форм, розмірів та дизайну. А найідеальнішим варіантом вважаються великі прикраси
у формі овалу та сережки – кільця.
Сподіваюсь, ви знайдете в моєму магазині сережки, які підкреслять Вашу вроду і индивідуальність!
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку