Українська
 
uah
грн

Камені - любовні талісмани 2 частина

21 Вер 2022
Камені - любовні талісмани 1 частина
Смарагд сприяють зміцненню відносин між подружжям та забезпечують вірність партнера. Мені згадується улюблений перстень Роксолани зі смарагдом, який вона любила.
Перли мають суперечливі властивості. Перекази багатьох народів свідчать, що перли - це сльози богині кохання. Тому, щоб захистити себе від ′любовних сліз′ краще носити перли в парі, наприклад: намисто та сережки. Перли здатні пом′якшити біль при розлуці

Сердолік – ще один любовний талісман у вигляді каменю. Споконвіку визнані його властивості залучати нове кохання і викликати палку пристрасть. Він благотворно впливає на усталені відносини, привносить у них нові почуття, відроджує довіру. Сердолік трансформує негативні вібрації на позитивні. Носіння виробу із сердоліка сприятиме залученню спокою та вірності у вашу родину. Сердолік – камінь сонця, серця та багатства, відмінно підходить і жінкам, і чоловікам.
Мені згадується любов А.С. Пушкіна до перстень із сердоліком. Маючи низьке зростання і дуже непривабливу зовнішність, він при цьому користувався величезною популярністю у протилежної статі, мав безліч пристрасних романів з першими красунями світського суспільства [3430891]
Лазуріт притягує в життя власника окрім успіху та благополуччя, справжнє кохання! Дуже корисний вагітним жінкам, він допомагає виношувати дитину, захищає від викидня. Виводить на поверхню та лікує старі образи та душевні травми.
Блакитний топаз привносить мир та стабільність у нестійкі ′качелеподібні′ відносини.
Олександрит має зворотну дію, він руйнує любов, вносить розлад у відносини. Невипадково він має другу назву ′вдовий камінь′. Вважається, що дівчина, яка носить олександрит, ніколи не вийде заміж, а заміжня жінка буде нещаслива у шлюбі або рано овдовіє.
За часів Стародавньої Русі намисто з бурштину одягали на шию нареченого та нареченої для тихого та спокійного сімейного життя, родючості та добробуту. А в розлуці закоханим бурштин допомагає зберегти свої почуття через час та відстані

Для чоловіків як любовний талісман підійде цитрин, пов′язаний з енергетикою сонця-уособленням мужності. Життєрадісний характер цитрину допомагає власнику впоратися з механоличними та песимістичними настроями, зарядитися оптимізмом та позбутися страхів. Завдяки цитрину чоловік набуває впевненості у своїй силі [3440270]
Щоб використовувати каміння як талісман, спочатку потрібно вибрати потрібний вам камінь. Вибираючи любовний амулет слід насамперед прислухатися до себе, зрозуміти власні почуття та відчуття. Носити каміння краще на грудях, у районі серцевої чакри, у вигляді підвіски, кулона, кольє, намист чи намисто.
Якщо вибираєте прикрасу у подарунок, робіть це обов′язково зі світлими думками. Тільки каміння, заряджене позитивними емоціями, стає людині вірними друзями, захисниками та помічниками у всіх починаннях!
Сподіваюся, в моєму магазині Ви зможете знайти прикрасу, яка прийде Вам по-серцю, і відкриє її для великого справжнього кохання!
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку