Українська
 
uah
грн

Телефончик для ляльки

23 Тра 2013
4
Сьогодні я розповім вам як з підручних матеріалів можна зробити дуже симпатичний телефончик для ляльки. Його можна змайструвати разом з вашою дитиною, що принесе їй величезне задоволення, а результат порадує! Ось таке чудо ми будемо робити:

Для роботи нам потрібно: точило для олівців, шприц двієчка 2 шт, таблетки 4 шт, намистина з дірочкою, плоскі намистинки з літерами (не знаю як їх правильно назвати), шпилька з бусинкою на кінці, дріт в оплітці тоненький приблизно 30 см, дужки для степлера, клей Момент гель, серветка паперова, клей Дракон.

  1. Беремо кришечку від точила для олівців. Це майбутній корпус телефону. У ній є отвір. Якщо у вас немає такого точила, то можна знайти відповідну пластмасову кришечку і просвердлити в центрі отвір. Так само беремо поршень від шприца, він ідеально входить в отвір на кришці. Відрізаємо кінчик від поршня і приміряємо. По фото все зрозуміло. Це буде стійка тримача трубки.








  2. Рвемо серветку на шматочки, складаємо в ємність і поливаємо клеєм Дракон, рясно, але так щоб тільки склеїлося і не текло. Наповнюємо цією сумішшю корпус телефону, при цьому стежимо що б стійка залишалася рівною. Цим ми кріпимо стійку що б вона зафіксувалася вертикально. Далі потрібно все це красиво закрити, для чого вирізаємо дно з картону й клеїмо його до корпусу. Виглядає це ось так.










  3. Далі нагріваємо над запальничкою кінчик шпильки і протикаємо стійку так, що б шпилька зайняла таке похиле положення. Потім витягуємо шпильку, одягаємо на неї намистину плоскою стороною до себе, крапаем Момент на кінчик шпильки і вставляємо знову в підготовлену дірочку в стійку тримача. Клей закріпить її в такому положенні. Якщо нема намистини з дірочкою, можна її виготовити з пластики. Це буде наш диск. Він у мене вийшов рудий і некрасивий, тому я його пофарбувала. По колу приклеїла клеєм Момент штучки з буковками. Виглядає як справжній і ще навіть обертається навколо шпильки!








  4. Підключимо телефон до мережі. Ось такий дріт у мене. Я взяла тільки зелений, під колір корпусу. Намотала його на спицю і отримала спіральний дріт, саме те, що потрібно для імітації справжнього. Нагріваємо голку над запальничкою і робимо отвір у корпусі, приміряємо що б провід входив в отвір, намазуємо Моментом і вставляємо.














  5. Далі робимо тримач трубки. Для цього беремо поршень другого шприца і збоку зрізаємо смужки як на фото. Нам потрібно дві таких смужки, одна 3 см а інша 2 см. Склеюємо їх разом і приклеюємо на стійку тримача. Відокремлюємо від смужки дужок два рази по три дужки і приклеюємо на тримач. Телефон поки без трубки, тобто майже готовий. Всі клеїмо Моментом.










  6. Тепер трубка. Для неї відрізаємо ще дві смужки від поршня, приблизно 5 і 3 см. Склеюємо разом і на краю приклеюємо таблетки. Це мікрофон і навушники. З одного боку між таблетками клеїмо дріт від телефону. Таблетки покриваємо лаком для волосся кілька разів. Він запобігає потраплянню на них вологи. В інтернеті прочитала, що прострочені таблетки одна особа, не пам ятаю вже хто, використовує для виготовлення прикрас. Звідси ідея застосувати їх як навушники. Але їх можна зробити і з пластики.












  7. Все. Телефончик готовий до експлуатації. Вдалих переговорів!


Коментарі
2 Жов 2013, 12:35
Просто СУПЕР!!!!!!
0
0
Відповісти
2 Жов 2013, 14:18
Спасибо огромное!!!
0
0
Відповісти
22 Лип 2014, 16:04
Моя любимая миниатюра! Ну, Вы и фантазер!
0
0
Відповісти
28 Лип 2014, 22:29
Спасибо! Я тоже обожаю миниатюру, и мне нравится давать мелким и ненужным предметам вторую жизнь.
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку