Українська
 
uah
грн

Мандруємо разом з холдером!

17 Cіч 2014
1
Кожен раз збираючись у мандрівку, ми намагаємося скласти всі необхідні документи разом так, щоб нічого не забути, перевіряючи багато разів, де квиток, паспорт та інші документи. Така ситуація, безумовно, знайома кожній людині! І вирішення такої проблеми є: органайзер для документів. Відкриваєш його та за декілька секунд переконуєшся, що всі документи на своєму місці та чекають на подорож з таким самим нетерпінням, що й його власник.

Звичайно існує багато різноманітних холдерів, саме тому потрібно добрати для себе індивідуальний варіант, який буде тільки допомагати та тішити очі.

Дозвольте вам запропонувати три типу органайзерів, які будуть зручними супутниками у подорожі самому, з другом, коханим або родичем, а також сімейний варіант холдера для документів.

Перший варіант не дуже великий, але вміщує в себе паспорт, кишеньки для трьох карток та два відділення для квитків або ж ваучерів, що ідеально для одиночної подорожі. Невеликий розмір у 12 х 18 см (у згорнутому виді) дозволить його зберігати у сумочці, рюкзаку, а також у потаємній кишені торби. Тканина (оксфорд) за своєю якістю нагадує джинс й досить функціональна, а також легко піддається пранню, не втрачаючи свого вигляду.





Другий тип холдеру за розмірами трохи більший першого та розрахований вже на два паспорта (хоча можна використовувати й для одного). Зручність цієї моделі полягає у лівій боковій кишені, в яку можна легко покласти необхідний квиток або документ, що часто використовується. Також мається дві кишеньки для карток. Тканина (американська бавовна) у французькому стилі особливо неперевершено буде виглядати на стійці реєстрації в аеропорту Шарля де Голя та приємно здивує французьких митників, хоча, безумовно, таке забарвлення в інших країнах також не залишиться без уваги…





Останній тип холдеру для документів розрахований на сімейну подорож. Три відділення під паспорти з однієї сторони, а також два широких відділення під квитки, картки, ваучери та інші необхідні дрібниці. Джинс робить таку річ функціональною та зручною у використанні, а блакитні переходи віддають марами майбутнього приємного відпочинку.





Більше фото у моїй крамничці :)
Коментарі
27 Тра 2016, 19:11
C кожаным лучше, практичнее, красивее..))
0
1
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку