Українська
 
uah
грн

Весільний бум

28 Тра 2014
Коли як не влітку приходить весільна пора! Саме в цей час наречені із своїми дружками метушаться у пошуках найкращої весільної сукні, аксесуарів, тощо.

І коли основне, а це сукня, вже готова залишаються дрібниці. Хоча саме такі дрібниці часто створюють геніальний образ. З чого ж почати?...

Головний убір. Традиційна наречена обирає довгу фату, але багато сучасних наречених замінюють її на лаконічні обручі, діадеми чи маленькі капелюшки.



Прикраси. Традиційними прикрасами для наречених є намиста із перлин, та різноманітні ювелірні цепочки. Але для оригінальних та сміливих наречених хендмейд майстри можуть запропонувати велике різноманіття масивних кольє, браслетів, сережок.







Сумочки. Незмінним аксесуаром модниць є сумка. І навіть весільний наряд не обходиться без цієї деталі. Традиційні весільні сумочки мають форму мішечка з ручками.



також часто обирають традиційні клатчі у світлих кольорах



Накидки. Якщо погода на весіллі не обіцяє бути надто теплою для нареченої важливо запастися накидкою. Це можуть бути різноманітні шубки, болеро, тощо. Більшість із них декорують хутром кролика, або лебединим пухом.



Інші аксесуари. Коли зовнішній вигляд нареченої готовий, важливо не забувати і про інші атрибути весілля. А саме: різноманітні весільні запрошення, бутуньєрки, весільні бокали, декороване шампанське,скриньки, тощо.







...красивого і неповторно вам весілля!
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку