Українська
 
uah
грн

Тагиліт

8 Бер 2015
Днями виклала роботу з цікавим кабошоном. Камінь із зеленими і чорними прожилками, малюнок чимось нагадує кору дерева. Зелений колір приємного малахітового відтінку. Цей рідкісний мінерал називається тагиліт. Ось що я дізналася про нього у всюдисущого Інтернету.



Рідкісний і унікальний мінерал, зовні дуже схожий на малахіт, тільки менш відомий. Такий самоцвіт підходить тим, хто вибирає природну красу і неповторність.

Зовнішній вигляд каменю.

Забарвлення варіюється від смарагдово- і фісташково-зеленого до темно- і навіть чорно-зеленого. За зовнішню схожість з малахітом, камінь ще називають псевдомалахітом. Має скляний блиск.



Особливості призначення мінералу.

Фахівці вважають, що даний самоцвіт надає власнику впевненості у своїх силах, а також допомагає своєму власникові налаштувати аудиторію сприятливо і довірливо по відношенню до себе. Тому з повним правом його можна вважати покровителем викладачів і людей, зайнятих суспільною діяльністю.

Вплив на здоров′я.

Мінерал тагиліт взагалі сприятливо впливає на серцево-судинну систему свого власника: приводить в норму роботу серця, заспокоює головні болі, нормалізує артеріальний тиск. А цей же камінь малахітово-зеленого кольору надає допомогу людям із захворюваннями хребта, а також полегшує стан людей, залежних від погодних умов.



Магічне значення.

Головним призначенням цього каменю є його здатність притягувати удачу, успіх і достаток. Але потрібно дотримуватися міри і не перестаратися! Фахівці радять прикраси з тагилітом носити не більше одного тижня на місяць.

Також самоцвіт проявляє в своїх власників особливі властивості: жінки стають ще більш привабливими, а чоловіки - здатними розплутати навіть складну і незрозумілу ситуацію.

Працювати над кулоном з цим каменем було легко і приємно. Незважаючи на його зелений холодний колір, він випромінює теплу і добру енергію. Неначе говорить: «Якщо все, що з нами відбувається, робиться на краще, значить все у нас буде добре!».
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку