Українська
 
uah
грн

Який камінь мені підходить?

4 Бер 2016
1


Ідеєю написати дану статтю послужила ситуація з однією замовницею, якій дуже сподобався браслет, вона кілька днів ходила колами, просила додаткові фотографії, уточнювала розмір, обговорювала ціну, умови відправки, доставки, і в останній момент сказала: «Вибачте, але сьогодні я дізналася, що агат не підходить Стрільцям...».

Я і сама Стрілець, і як зараз пам′ятаю, як в дитинстві мені бабуся подарувала намисто з бірюзи і сказала що це мій камінь. Так я й жила весь цей час з думкою про те, що це моє, відкидаючи все «небірюзовое». ;-)

Але після того, як я почала «творити», головними «пробниками» моїх перших виробів були я і мої подружки (а у мене їх чимало). Тут-то мені й довелося зіткнутися з питанням «підходить/не підходить», «що ж робити, це не мій камінь, але я так хочуууууу цей браслетик», або «ось тут написано, що це моє, але мені він взагалі не подобається»...

Багато хто з нас при виборі прикрас, собі або на подарунок, надають значення каменям-талісманам, амулетам, оберегам і т.д., адже завжди хочеться щоб це було не тільки красиво, але і зі змістом, якоюсь невидимою загадкою.

Так як же вибрати свій камінь? Як вибрати прикрасу, щоб вона не тільки тебе радувала, але і допомагала в складних ситуаціях, вберегла від негативу?!

Звісно ж, найпопулярніший спосіб - це в залежності від Вашого зодіакального знака. У кожного знака є свій основний камінь. Цей камінь може бути вашим талісманом. Однак, в залежності від декади періоду, існують також додаткові камені.



Але що ж робити, якщо це «твій» камінь, але у тебе не лежить до нього душа?

Нічого страшного, існує ще багато інших способів, наприклад:

• по місяцю народження. Так, наприклад, народженим в січні підходить гранат; в лютому - аметист; березні - аквамарин; квітні - алмаз; травні - смарагд; червні - перли; липні - рубін; серпні - сердолік; вересні - сапфір; жовтні - турмалін; листопаді - цитрин; грудні - бірюза).

• за днями тижня - в залежності в який день тижня народилася людина (понеділок - перли; субота - смарагд і рубін, середа - аметист; четвер - сапфір; п′ятниця - агат, субота - бірюза; неділя - топаз).

• по часу доби (залежно в яку годину народилася людина);

• по групі крові (1 група - жовто-оранжеві, червоні і пурпурні камені; 2 група - блакитні і зелені камені; 3 група - червоні і помаранчеві, блакитні і зелені, фіолетові камені; 4 група - камені блакитних і зелених тонів).

• за кольором очей;

• по цілющим властивостям каменю (наприклад, якщо ви хворі - потрібно ґрунтуватися на лікувальних властивостях того чи іншого самоцвіту);

• якщо потрібно посилити або послабити вплив зовнішнього середовища - потрібно підібрати камінь, відповідний очікуваній події (наприклад: вагітність/пологи, далека подорож, іспит і ін.)

Нарешті, можна вибирати камінь, прислухаючись до своєї інтуїції, адже головне, щоб прикраса Вам подобалося, а це вже позитивний посил від самоцвіту!



Отже, перевіримо, який камінь мені підходить за основними ознаками: я народилася в грудні, це був вівторок, о 6.20 ранку, у мене 2 група крові, сіро-зелені очі. Мої камені: бірюза, рубін і смарагд, турмалін, блакитні і зелені камені, агат, александрит, малахіт, зелений гранат, берил, хризопраз.

Не бійтеся експериментувати, вибір за Вами, і всім вдалих покупок!
Коментарі
27 Чер 2018, 16:22
Зазвичай, обираю камінь інтуїтивно: беру в руку, закриваю очі на 3-5 секунд і прислухаюся до власних відчуттів. Так обираю прикраси ( зазвичай, вони просто «западають до серця».
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку