Українська
 
uah
грн

Золотар Владислава. Світ чарівних прикрас від Box of Mystery.

21 Лис 2015
1


Представляємо вашій увазі цікаве інтерв′ю з майстринею Владиславою Золотар - [u14749].
 
Бліц-анкета

1. Ваш хендмейд-стаж - Створюю прикраси вже більше шести років.

2. Стаж на порталі SKRYNYA.UA- Зареєстрована на сайті давно, але тільки місяця півтора як завантажила свої роботи і стала активним учасником і шанувальником сайту.

3. Якими техніками володієте? - У своїх роботах дуже люблю поєднувати різні матеріали і техніки. Протягом п′яти років освоювала все більше і більше нових технік. Володію валянням, в′язанням, плетінням, ліпленням з глини.

4. Основна техніка, в якій ви працюєте? – Основним і улюбленим матеріалом залишається полімерна глина. Створюю неповторні калейдоскопи з полімерної глини, працюю в техніці філігрань.

5. Чи приймали Ви участь у виставках?– Часто беру участь у ярмарках і виставках міста Харкова. У моїх планах відвідати якнайбільше виставок у різних містах України. Цього року мої прикраси вирушили в подорож до Києва і Одеси і знайшли багато щасливих власниць.

6. Хендмейд для вас - хобі чи основне джерело прибутку? – Хендмейд - це улюблена справа! Моє хобі плавно перейшло в улюблену роботу, яка радує з кожним днем знайомствами з прекрасними і цікавими людьми. Це основна робота, від якої не втомлюєшся, вона радує великими можливостями і надихає.

Розкажіть про себе.

Мене звуть Владислава. Живу в Харкові. Весь свій вільний і робочий час проводжу найчастіше у своїй маленькій домашній майстерні де і відбуваються всі чари створення прикрас від Box of Mystery. Люблю подорожувати по красивих місцях України, що дуже надихає на створення нових порцій краси.





Як ви почали займатися рукоділлям? Можете пригадати свій перший досвід?

Давним-давно, коли я була в полоні у фенечок (думаю, той хто плів, мене зрозуміє), я проводила вечір в інтернеті в пошуках чергової схеми для плетіння і натрапила на матеріал, який був ще не так сильно відомий і поширений. Я була просто закохана в роботи з полімерної глини і годинами їх розглядала. Ось так спалахнула любов до цього матеріалу! Я проводила невеликі експерименти, вивчаючи особливості цієї глини і зрозуміла, що полімерна глина - це матеріал величезних можливостей.













Звідки з′явилася ідея створювати саме такі прикраси? Хто найчастіше купує такі речі?

Дуже подобається поєднувати полімерну глину з натуральними матеріалами. У своїх прикрасах я використовую намистини з полімерної глини з дивовижними орнаментами калейдоскопа і намистини ручної роботи з дерева та вовни. Багато які неповторні і зроблені тільки в одному екземплярі! Моїми клієнтами зазвичай є дівчата з прекрасним смаком і відчуттям стилю, які цінують унікальність роботи та кропітку працю майстра.









Ви робите ескізи для прикрас чи ідеї з′являються в процесі роботи?

У мене є «творчий блокнот» для ескізів, там я замальовую нові ідеї. Але як правило, апетит приходить під час їжі, і коли я налаштовуюся зробити роботу за своїм ескізом, то захоплююся процесом і роблю ще п′ять абсолютно різних і прекрасних виробів.

Чи буває таке, що вам складно розлучатися зі своїми роботами?

Я завжди роблю такі прикраси, які мені подобаються. Приємно, що люди поділяють мої смаки і погляди на те, як треба себе прикрашати і доповнювати свій образ. З багатьма моїми творіннями важко розлучитися, а ще важче з ними розлучитися головному фанату моєї справи - мамі. З кожною новою прикрасою вона каже: «Саме про таке я завжди мріяла!». Але всі завжди залишаються задоволеними - клієнти, для яких створені мої прикраси, і мама вже з «невеликим мішечком» прикрас від Box of Mystery.

Коментарі
Шамарина Люда
24 Лис 2015, 16:41
шикарные работы!
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку