Українська
 
uah
грн

Для натхнення - майстри в техніці сутажної вишивки

15 Cіч 2016
Починати розповідь про відомих майстрів в техніці сутажної вишивки, як на мене, треба з Дорі Ченгері. Ізраїльський майстер, яка стоїть біля витоків відродження сутажної вишивки, яка створила свій модний будинок і працює саме над створенням прикрас із застосуванням сутажу.



Її ученицею певний час була Ріно Мор. Зараз вона працює самостійно, зробивши наголос на використанні у своїх роботах натуральних каменів.



Величезний вплив особисто на мене справили роботи Аннети Валюс. Точніше кажучи, це були мої перші майстер-класи, за якими я вчилася і саме з її книги почалося моє захоплення цією технікою.

Але найбільше я люблю польських майстрів сутажної техніки. Хай пробачать мене не менш відомі і професійні російські та українські майстри, але польські майстри мені ближчі за стилем. В їх роботах акцент робиться на сутажі, немає такої великої кількості бісеру та каміння. Ось, наприклад, роботи Aneta Malitsz.



Або незвичайна квітка у виконанні MaMania.



Не побоюся цього сказати (або написати), але у мене є кілька робіт, які я зробила за мотивами робіт Mela original art. Просто дуже захотілося мати щось схоже...



Цікаві хвилі і завитки в роботах створює Viotek.



А є роботи з сутажу в 3D! Це теж польський майстер Tender.



Загалом, немає меж для самовдосконалення!!! Коли дивишся на ці роботи, хочеться творити і створювати унікальні і неповторні прикраси в сутажній техніці. Всім творчих ідей і натхнення!!!
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку