Українська
 
uah
грн

Ярмарки

17 Лип 2016
2


Вітаю, мої любі. Мене звуть Кутузова Юлія. Живу в Луганську.
 
Тема ярмарків для нас, майстрів, дуже актуальна завжди. Я не дуже частий гість на міських ярмарках, але з особистого досвіду можу розповісти дещо. Можливо комусь стане в нагоді. :)

Однозначно потрібно багато робіт.

Дуже гарно продаються не дорогі речі - до 100 грн. (різні дрібні сувеніри: кулончики, магнітики, брелоки і т.д.), трохи рідше - роботи до 250 грн. (тут люди зазвичай думають і зважують рішення покупки, в моєму випадку це кулони і брошки). А ось на Ваші шедеври подорожче потрібно чекати саме Того покупця, якому це дуже потрібно. На міські ярмарки часто приходять просто подивитися, помилуватися. І часто просто не беруть з собою багато грошей.

У будь-якому випадку у Вас обов′язково повинні бути візитки!

Не забувайте про упаковку (хоча б симпатичні пакетики).

З приводу цінників вирішуйте самі. Я на всі вироби вішаю цінники (їх можна купити), так мені зручніше і покупцеві спокійніше. Як рахувати ціни - це, звичайно, питання ще те. Тут кожен вирішує сам. Вартість матеріалів різна, час роботи і складність.

Обладнання. Над обладнанням треба працювати самому або вкладати гроші. Можна купити готові манекени, полички, стенди і т.д. А можна щось придумати бюджетне самому. Але це повинно бути зручно і акуратно. Бажано ще мати лампу з переноскою. В такому випадку уточнюйте в організаторів ярмарків чи можна користуватися додатковим освітленням.

Скатертина на стіл повинна підходити по темі і чиста, відпрасована (наприклад, якщо у Вас роботи весільної тематики, ніжні і повітряні, то не треба використовувати чорну скатертину з черепами).

Не забудьте при собі мати невеликий набір інструментів (і мінімальний комплект фурнітури для біжутерщиків, наприклад).

Якщо ярмарок на вулиці, Вам необхідно подумати як і що взяти з собою (намет або парасольку від сонця, може целофан від дощу).

Знову таки не забуваємо про різний рівень ярмарків. Деякі організатори надають обладнання за окрему плату.

Трохи фото з моїх ярмарків.







Коментарі
4 Сер 2016, 20:01
Яку красу ви сторюете :-)
Натхнення та успixiв :-)
0
0
Відповісти
6 Сер 2016, 09:27
Спасибо:)
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку