Українська
 
uah
грн

Як перетворити хобі в бізнес? Частина 3.

16 Вер 2016
3
Читати:
Як перетворити хобі в бізнес? Частина 2.
Як перетворити хобі в бізнес? Частина 1.

Якісні і правильні фотографії - половина успіху. І як би не здавалося, що цей пункт - суща дурниця, він має величезне значення при продажу товару.

Правильна фотографія створює перше враження і зацікавлює покупця, а також говорить про професіоналізм продавця, а не про те, що вироби виставлені домогосподаркою-любителькою.

Ретельно підбирайте фон. Ніяких знімків а ля «в′язані шкарпетки, розстелені на підлозі в спальні». Фон повинен бути відповідним і не повинен відволікати від самого виробу. В ідеалі, білий - найкращий фон.

Купіть штатив - фотографії повинні бути чіткими.



Використовуйте макро-режим камери. Всі деталі, аж до намистинок/швів/ниточок, повинні бути чітко видні - блиск фарби, фактура, структура тканини та ін. Максимум реклами/оголошень на всіх відповідних ресурсах, сайтах, на дошках оголошень, форумах, блогах і в соціальних мережах. Чим більше оголошень, тим краще. Текст добре продумайте. Він повинен бути грамотним, професійним і примушувати натиснути на посилання. «В\′яжу шкарпетки на замовлення» - не підійде!

Замовте рекламні буклети з описом і фотографіями своїх виробів, вашими контактами (сайт, група в «вк», телефон та ін.). Обов\′язково зробіть візитки і роздавайте при кожному зручному випадку.



Можна також замовити флаєри, які зможе роздати у метро, наприклад, ваш підліток-сусід, який бажає «підхалтурити».

Подумайте про приємні бонуси для ваших покупців. Це можуть бути міні-сувеніри, подарунки, сюрпризи.

Не забуваємо про «сарафанне радіо» - друзів, сусідів, колег і родичів.

Детально описуйте свої послуги, терміни виготовлення, терміни і регіони доставки. Чим докладніший опис послуги, тим більше шансів, що покупець не піде від вас до конкурентів.

Продумайте можливість знижки і акцій. Наприклад, при замовленні більше 5 виробів (або понад певної суми) - знижка в 10 відсотків. Постійним клієнтам - знижка. У свята - акції, знижки.

Проводьте майстер-класи. Це один з найбільш ефективних способів реклами.
Коментарі
11 Cіч 2017, 16:06
Очень полезная статья, спасибо
0
0
Відповісти
4 Чер 2017, 20:37
Зацікавила одна з форм оплати, вказана в статті - PayPal. Ще не користувалась, тому поінформуйте, будь ласка, що необхідно зробити в першу чергу мені, як продавцю?
1
0
Відповісти
23 Лис 2017, 21:56
Дякую! Дуже корисний матеріал!
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку