Українська
 
uah
грн

Роль бальзаму у догляді за волоссям

9 Сер 2017

1299555]

У воді, якою ви миєте голову, в шампуні, який ви наносите на волосся, міститься луг. Бальзам - це кислотна суміш, яка нейтралізує негативну дію мила, він покриває волосся, створюючи захисний шар, запобігає від надмірного натягу під час розчісування і перешкоджає накопиченню статистичного електрики.

Залежно від складу, бальзами можуть надавати і лікувальну дію на волосся - стимулювати їх зростання, живити волосся, зміцнювати їх і надавати блиск. Залежно від вашого типу волосся або проблеми, яку ви хотіли б вирішити, підбирається відповідний продукт.

Якщо вас турбує проблема випадання волосся і ви б хотіли їх зміцнити, зверніть увагу на бальзами від випадіння волосся до складу яких входять: натуральні екстракти рослин (наприклад, кропиви, лопуха, пижми, хвоща), які зупиняють процес випадіння, сприяють зростанню сильних і здоров`ю волосся, підсилюють обмін речовин, надають волоссю здоровий блиск.

Кератин - він відповідальний за харчування стрижня волоса, усуває пошкодження і зміцнює зчеплення лусочок на стрижні волосся, надаючи волоссю силу і блиск.

Провітамін В5 або пантенол, який володіє сильним зволожуючим ефектом, відновлює структуру волосся і пошкоджені посічені кінці, зменшує розшарування і випадання волосся.



Спосіб використання бальзаму в залежності від типу волосся.

Якщо у вас жирне волосся, намагайтеся наносити бальзам на кінці волосся, а не на корені, і тим більше не на шкіру голови - деякі компоненти при нанесенні на шкіру і коріння можуть погіршити волосся, і вони будуть бруднитися швидше.

При сухому волоссі бальзам рекомендується наносити по всій довжині волосся, відступаючи на пару сантиметрів від коренів, сам бальзам можна витримати на волоссі довше - хвилин 5-10.

Для нормального волосся бальзам наноситься по всій довжині волосся, уникаючи коріння, і тримається пару хвилин.

Який би бальзам для волосся ви не вибрали, існує загальна рекомендація: після використання бальзаму волосся рекомендується сполоснути прохолодною водою - це допоможе закрити лусочки волосини і додасть волоссю блиск.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку