Українська
 
uah
грн

Вішалка-ключниця `Осінній вальс`: частина ІІ

14 Жов 2017


Приступаємо до золочення і імплантації в поталу. Обмежуємо малярським скотчем місце, де буде мотив. І грунтуємо в два шари. Для грунтовки використовуємо грунт оксамитовий Tury. Поверхня після його нанесення дуже гладка і рівна, практично не вимагає жодної підготовки перед наклеюванням потали.



Покриваємо акриловим лаком.



Наносимо на трафаретний візерунок тонким пензликом клей для потали.



Чекаємо хвилин 15-20. Клей повинен стати прозорим. І накладаємо мідну листову поталь за допомогою м`якого пензлика.



Через півгодини прибираємо надлишки жорстким пензлем. Всі уривки дбайливо складаємо в баночку. Вони стануть в нагоді нам для подальших робіт.



Щоб поталу не окислювалася, покриваємо її шелаком в два шари.



На місце під вживлення роздруківки таким же способом наклеюємо срібну поталу.



І починаємо процес імплантації `лицем в лак`. Для цього наносимо глянцевий лак на лицьову сторону роздруківки і на місце імплантації. Докладаємо роздруківку і прокатуємо через файлик валиком. Важливо, щоб клей не потрапив на білу сторону роздруківки. Якщо таке трапилося, прибираємо вологою серветкою. Сушимо не менше 4-6 годин, а краще ніч.



Просочуємо роздруківку за допомогою губки для миття посуду водою. І скочуємо папір, спочатку жорсткою стороною губки, а потім пальчиками.



Скачуємо до тих пір, поки під пальцями не перестануть відчуватися катишки.



У мене `вживилось` не надто якісно, ​​нічого страшного. Підбираємо фарби в колір роздруківки і робимо підмалювання. У нашому випадку - бронза двох відтінків і чорна умбра палена. Перед підмальовуванням покриваємо мотив акриловим лаком.



Змішуємо на палітрі умбру палену і крапельку чорної з медіумом, додаємо трохи водички з пензлика. Тонким пензликом виділяємо трафаретний візерунок, надаючи йому глибину і обсяг. Надлишки прибираємо серветкою.



Після цього можна поступати до фінішного лакування. Наносимо по 6 шарів лаку на обидві сторони і рамку. Кожен шар сушимо щонайменше 3 годин. Приклеюємо на місце рамочку. Прикручуємо фурнітуру. Ключниця готова.
Дякую за увагу.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку