Українська
 
uah
грн

Корисна інформація про мило ручної роботи

17 Жов 2017
Мило з нуля



Для виготовлення мила з нуля використовуються 100% натуральні рослинні масла гарантованого високої якості від відомих виробників в рідкому вигляді (рафіновані або нерафіновані/холодний прес) і тверді (Баттери / butter).

РЕКОМЕНДАЦІЇ:

Зберігати мило з нуля необхідно в папері або пергаменті, так як мило має «дихати». Мило, яке постійно використовується, повинно знаходитися в сухий мильниці зі стоком води.


Мило з основи

Для виготовлення мила з основи використовується основа для мила Crystal SLS Free (Англія), компанії Stephenson Group Ltd (Stephenson Personal Care) - світовий лідер, один з провідних постачальників по мильним основам, яка не містить Лаурил сульфат натрію. Мильні основи від Stephenson Personal Care - це чудова якість, високий вміст гліцерину, відмінне піноутворення, простота у використанні, низький рН. Навіть без додавання масла не сушить шкіру. Прекрасно милиться, дуже пластична і м`яка по відчуттях на шкірі основа.

РЕКОМЕНДАЦІЇ:

Зберігати мило з основи рекомендується в термоплівці, харчовій плівці або пакетику для запобігання випаровування вологи і втрати аромату, форм.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку