Українська
 
uah
грн

Реклама власних робіт на інших сайтах

9 Лют 2018


Вираз «Реклама - двигун торгівлі» - це зовсім не банальна фраза ні про що.
Це формула, яка працює в дійсності, завжди і всюди. У рекламі потребує будь-який товар, і унікальний хенд-мейд в тому числі. Пропоную поговорити про те, як можна рекламувати свої роботи, розміщені в профайл-магазині платформи Скриня.

Це дуже просто. На кожній сторінці, будь-то конкретна робота або збірна колекція робіт, вгорі є набір яскравих значків, що означають різні соцмережі і навіть сайти для рукодільниць (фейсбук, твіттер, пінтерест і т.п.). Клікнувши мишкою на відповідний значок, ви автоматично розміщуєте в своєму акаунті посилання на дану сторінку Скрині.



Ось як це виглядає покроково. Наприклад, я хочу прорекламувати одну зі своїх сумок. Натискаю на неї в магазині - відкривається сторінка з цією роботою. Потім натискаю на значок обраного стороннього сайту, на якому у мене є власний аккаунт. Значки для розміщення таких посилань візуально знаходяться під зеленою кнопкою «Купити». Далі відкриється віконце для підтвердження цієї дії на сторінці обраної вами соціальної мережі.

Таким способом можна рекламувати не тільки свої роботи))) Можна також допомагати колегам-умільцям в рекламі тих робіт, які вам особливо сподобалися. Адже ще одна формула, яка працює в усі часи - «Ти мені, я тобі». Сьогодні ви натиснете «лайк» або «пін» чиєїсь роботі, а завтра і ваші вироби «розшарити» по інтернету)))

Сподіваюся, ця стаття була вам корисна. Свої думки з цього питання можна і потрібно викладати в коментарях))) І ефективної всім реклами!
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку