Українська
 
uah
грн

10 способів побалувати себе, кохану (частина 2)

25 Кві 2018


6. Подаруйте собі один день, коли Ви зможете зробити те, на що завжди не вистачає часу: приготувати давно відкладений рецепт, дов`язати давно лежить шарфик, подарувати собі день догляду за собою вдома: всякі там масочки, пілінги, ванночки і всякі «девочковие» штучки.

7. Подаруйте собі затишний вечір - відключіть телефон, влезьте в м`який банний халат, налийте в свою улюблену чашку ароматний чай або каву і візьміть улюблену книгу і... нехай весь світ зачекає. Так, не забудьте ще про ароматну ванну з пелюстками троянд і свічками.

8. Пошліть кому-небудь листівку. Але не електронну, а справжню, паперову, як раніше. У нинішній електронний століття це така рідкість, і тим вона цінніша. Ніколи не забуду захоплений дзвінок моєї подруги, яка отримала від мене листівку на Новий Рік. У неї було стільки емоцій, що я твердо вирішила періодично листівки надсилати поштою, а не тільки по e-mail.

9. Подаруйте комусь подарунок - просто так, без приводу. Чоловікові, дитині або близькій подрузі. Це такий кайф вибирати подарунок, передчуваючи радість того, кому він призначений. Радість буде подвійний, оскільки подарунок НЕСПОДІВАНИЙ, без приводу.

10. Введіть у своє життя обов`язкове правило - регулярно балувати себе. Це не розкіш, а необхідність. Адже від цього залежить наш настрій і настрій людей, які поруч з нами. Балуйте себе улюблену і дозволяйте балувати себе своїм коханим. РЕГУЛЯРНО.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку