Українська
 
uah
грн

Ручна работа

4 Чер 2018
2


Доброго часу доби, мої хороші!
Я сьогодні хочу відповісти на найпопулярніші питання, які виникають при знайомстві з ручною роботою майстрів. Отже, поїхали:


1. `Чому так дорого?`

На жаль, наш світ влаштований так, що кожен хоче, щоб було і якісно, ​​і дешево. Але таке не працює. Ти або платиш за якість, або користуєшся дешевизною. Ціна-якість, можна так сказати. Коли майстер робить виріб - він витрачає свій час. Це свого роду робота, тільки не в офісі. Плюс вартість матеріалів. В даному випадку епоксидної смоли - річ НЕ з дешевих. Плюс кольори, пігменти, форми для заливки. Це варто НЕ малих грошей.
Висновок: купуючи ручну роботу ви платите не тільки за собівартість матеріалу, а й купуєте час майстра !! Ставтеся до цього з повагою!


2. `У цьому нічого складного немає! Я і сам так можу`

Так в чому проблема? Купуйте матеріали і творіть. Якщо ви людина з фантазією і з руками з правильно місця - то для вас відкриті всі двері. Тільки Врахуйте, що перш ніж щось зробити треба вчиться. Наша майстерня вивчила дуже багато інформації, пов`язаної з епоксидною смолою (як безкоштовною, так і платній), перепробувала різні фірми матеріалів, зіпсували багато виробів, щоб домогтися саме тих результатів, які ви бачите в даний момент. І це не межа! Ми вчимося і вдосконалюємося для вас, щоб радувати вас новинками і красивими роботами.
Висновок: жоден майстер НЕ змушує вас купувати саме у нього, за його ціну. У вас завжди є вибір - купити ексклюзивну ручну роботу або фабричну.


3. `Ручна збірка`

На жаль, часто багато хто плутає ручну роботу і ручну збірку. Я думаю з назви і так все зрозуміло, але я поясню в двох словах.
Ручне складання - це коли готові матеріали закуповуються, а в ручну складаються в єдиний виріб. Це Займає приблизно 20-60 хвилин. Залежно від складності та обсягу роботи.
Ручна робота - це коли кожна деталь зроблена і зібрана руками майстра. За часом може занять від одного дня до 2-3х тижнів. Залежно від обсягу та роду заняття.
НЕ вважає працю майстрів, ви м`яко кажучи `ображаєте` творчої людини. Не треба так!
Висновок: ніколи не пута ці поняття!


P.S. Деякі майстри настільки НЕ цінують свою працю, що продають свої роботи `хоч за скільки`. Це, звичайно, їх Особиста справа. Кожен майстер оцінює свою роботу так, як вважає за потрібне. Адже ціна виробу - це ціна часу і сил. Просто коли побачите різні ціни на `однакові` на ваш погляд товари - майте цю інформацію через!
Коментарі
31 Сер 2018, 10:04
все правильно. є такий вислів(уже крилатий) - хто каже, що ручна робота - це дешево, мабуть ніколи не купував товари для рукоділля!
0
0
Відповісти
24 Тра 2019, 14:34
Згодна з вами повністю. Іноді передивляюсь роботи майстрів і не розумію цін. Якщо порахувати вартість матеріалів,плюс робота майстра (незнаю як у вас у мене це ночі,тому що я працюю),то виходить що майстер в "убытке". Як на мене то ,як що робота дешева (дивлячись на потрачені матеріали) то майбуть якість роботи невисока. Ну це моя думка))
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку