Українська
 
uah
грн

Подарунки люблять усі, особливо ті, над якими ′подумали′

10 Сер 2018
Досить часто нам хочеться подякувати іншим людям за приділену увагу, надані послуги та просто так, без жодного приводу подарувати гарний настрій і позитивні емоції. І ось тут починаються муки вибору. Так було і у мене) За ❤️ буду вдячна)

Свого часу, мені дуже хотілося зробити незвичайний комплімент вчителю музики, яка викладала фортепіано у моєї доньки і доклала дуже багато зусиль для виховання в дитині таких рис, як працьовитість, наполегливість, цілеспрямованість, вміння слухати.

Серед моїх творчих колег дуже багато талановитих дівчат, які працюють в різних напрямках. Одна з них Марина. Вона пече медові пряники і приголомшливо їх розмальовує. Знаючи якість і, що найголовніше, смак цих пряничків, вибір був зроблений досить швидко. Тема, зрозуміло - музика і все, що з нею пов′язано.

І ось тут прийшли ті самі муки) У що упакувати солодкий подарунок. Коробка з картону - нудно, так робить більшість. Пакет - теж не святково. Та й як не прикрашай паперову упаковку, вона все одно потім йде в макулатуру. Я ж дуже люблю практичність. Так чому б не спробувати обернути подарунок в таку упаковку, яку можна буде використовувати ще і після свят? І виглядати це буде красиво, незвично, а головне - душевно.
Так народилася ідея подарувати печеньки в скляній банці. По-перше, банку можна декорувати, по-друге, печиво добре видно, по-третє, скляна ємність потім може бути використана за своїм прямим призначенням,а для цього квіткову композицію я зробила так, щоб можна було її легко зняти.

Ось що вийшло.
     








 На цій картці дочка сама написала свої побажання. У нашу еру принтерів, рукописний текст набуває особливого шарму.



А це вміст ближче



Випускний концерт пройшов на одному диханні. Величезний букет був подарований, але коли ми дістали свій пряниковий сюрприз наша Олена Олександрівна просто розтанула.
 
Минуло вже три роки, але і тепер регулярно Настя забігає в гості до своєї вчительки музики і вони із задоволенням згадують складні часи, коли доводилося зібрати волю в кулак і репетирувати, і стрибок з поворотом на іспиті, коли озвучили оцінку в 11 балів).

  Репетитор математики, Людмила Олександрівна,теж із задоволенням розглядала свій солодкий сюрприз. Пелюстки квітів, доречі , зроблені з геометричних фігур, сова сиволізує мудрість та пізнання.











 
Чим більше уваги ви приділили оформленню, тим сильніше наша прихильність до адресата. Своїми діями ви ясно даєте зрозуміти, що хотіли присвятити йому свій час, відкрито визнаємо: «Я хочу принести тобі задоволення і не соромлюся цього».
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку