Українська
 
uah
грн

Що таке carving на натуральній шкірі?

2 Кві 2016
Всі роботи майстра, що представлені у нашому магазині, виконані у техніці, що називається carving.

Карвінг перекладається як «різьблення», і застосовується до різних матеріалів - паперу, овочів, дерева... і до шкіри. Основа техніки - прорізання малюнка спеціальним інструментом - поворотним ножем, і потім робота штампами. Для своїх робіт майстер використовує виключно натуральну шкіру особливого, рослинного типу дублення.



У чому особливість такого матеріалу і чому майстер обрав саме його?

Шкіра рослинного дублення являє собою повністю натуральний продукт. Таку шкіру сьогодні виготовляють виключно рослинними компонентами, так як і колись у давні часи. Сировиною для добування дубильних речовин є дуби, каштани, платани тощо. Дубіння триває близько місяця, в баках або бочках, які періодично обертаються для більш глибокого проникнення дубильних речовин в шкіру. Ефект тиснення на такій шкірі найбільш виразний.

При ударі штампом колаген цієї шкіри в місці удару природним чином «склеюється». Так шляхом «опускання фону» досягається ефект опуклості і об′ємності малюнка. З часом ця об′ємність малюнку не зникає, як це відбувається на шкірі, дубленій із застосуванням солей хрому.



Красиві об′ємні зображення здатні творити чудесні перевтілення із такими, здається, звичайними і повсякденними речами, як гаманці і ключниці.

При створенні виробів майстер створює власні орнаменти і розфарбовує їх. А потім у декілька шарів накладає захисне «фінішне» покриття від вологи і забруднень.









Всі речі, що створює майстер, наділені власною душею та обличчям.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку