Українська
 
uah
грн

Як вибрати ляльку мотанку і зберегти на довгі роки

9 Тра 2013
1


Лялька-мотанка - оберіг. Ця лялька не призначена для гри. Оберіг потрібно берегти, і ставитися до нього дбайливо. Це навчить Ваших дітей ощадливості. Якщо дуже хочеться - можна взяти ляльку в руки і потримати її за паличку. І тільки оченятами дивитися! Іноді можна поправити бантик або фартушок, якщо це необхідно. Можна недовго пограти в ляльковий театр.

Якщо, ненароком, лялька забруднилася, ви можете акуратно випрати її мильним розчином із щіточкою. Сушити краще перед вентилятором або на відкритому повітрі. Якщо раптом залишилися розводи на тканині - Ви можете затушувати фарбою подібної тканини. Або звернутися до майстра за консультацією, можливо потрібна реставрація. Або Ви можете самі пофантазувати і придумати аплікацію, якщо це сукня. А якщо обличчя, Ви можете затушувати звичайною пудрою для обличчя світлого тону і нанести пензликом рум’янець. Обличчя може з часом вицвітати. Потрібно підфарбовувати очі і губки кольоровими олівцями або гелевою ручкою. Щічки фарбуємо звичайними рум’янами, в тон сукні ляльки. Один-два рази на рік можна побризкати Вашу ляльку аерозолем від молі. В ідеалі, коли Ваші текстильні ляльки зберігаються за склом, тоді вони будуть радувати Вас довгі роки.

Де поставити ляльку в будинку?

«Бабу-Ягу» поставте в коридорі, біля входу в будинок, нехай охороняє. Все негативне нехай мітлою змете, а радість додає. Нехай позитивних друзів охоче залучає.
А є такі ляльки, які потрібно зберігати в своїй шафі за скляними дверцятами, і мало кому її показувати. Це лялька на здоров′я, і ​​на красу, шану і повагу.



Для кого потрібні такі ляльки?

Якщо Ви хлопець рум′яний - Вам «Наречену з приданим».
Якщо Ви холостий, наречену Вам непросту - «Бажану - Наречену». Нехай бажання виконує, щастя, радість приваблює. Нехай наповниться Ваш дім золотом і сріблом. Та не тим, що блищить, а що душу звеселяє. Радості, тепла, веселощів Вам бажаємо, та гарного настрою.

Якщо Ви одружений - «Господарочка» Вам у Вашу хату. Хазяєчку, та непросту, всі кудєсніцу таку: «Щоби вміла все робить, і спекти, і зварить. Щоби була серцю мила, й з людьми гарно говорила».
Є ляльки для дружини і для доньки, для мами і для тещі. Для всіх подружок милих, щоб були Ви щасливі.

Даруйте всім подарунки, щоб були Ви багаті. Якщо Ви не знаєте, що подарувати другу, у якого все є - подаруйте йому оригінальний витвір мистецтва.

Коментарі
UserNotExist
15 Гру 2014, 16:47
Спасибо, очень интересная статья !
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку