Українська
 
uah
грн

Як вибрати слов′янський оберіг?

15 Гру 2013




Зараз, коли все частіше ми згадуємо свої слов′янські корені, виникає питання необхідної атрибутики, бажання придбати предмет, який би захищав від усіляких неприємностей, як у це вірили наші предки, та й вірять все більше сьогодні, а справжня віра завжди творить дива. Кожен бажає володіти оберегом в прямому сенсі слова, а не просто атрибутикою. Ніколи не стане слов′янським оберегом, дрібниця створена не руками людини - як її не заряджай, це виконані на верстатах з ЧПУ, з використанням лазерного різання і гравіювання і т. д. лише красиві дрібнички.







Справжній слов′янський оберіг - це ручна робота виконана з природних матеріалів, річ виготовлена не машиною, а власне руками майстра, як це робилося з самого початку в давнину. Нехай він буде трохи примітивний, виглядати не так рівно і красиво, але він буде безумовно етнічним і живим, а не просто шматком якогось матеріалу.





У багатьох міфах, що дійшли до наших днів, виріб оживає: Буратіно, Колобок, Снігуронька, Маргарита і т. д. У кожній казці є доля правди, майстер, вкладаючи в кожен виріб разом з потом, а іноді і кров′ю частинку душі, своєї енергетики, є сполучною ланкою з Божественними силами. А щоб оберіг був більш енергоємним його необхідно зарядити. У літературі описується безліч магічних способів «зарядки», але на мою думку найбільш доступний - оберіг необхідно 19 січня або 7 липня опустити в річку або озеро. У дані дні вода чудодійна, освячена самою природою і тому оберіг зарядитися усіма силами природи.





Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку