Українська
 
uah
грн

Як вибрати мило ручної роботи для дитини. Чи все так безпечно? (2 частина)

7 Чер 2014
Продовжуємо вибирати мило ручної роботи.



Тепер про мило з основи. Якщо вашому малюкові вже виповнилося 3 рочки, можна купувати і мило з основи, тільки акуратно з ароматами. Також спокійно можна користуватися милом з основи, якщо ви не алергік і вважаєте за краще ароматні мильні шматочки, які добре піняться і в руках, і у воді. Таке мило я особисто виготовляю з виробничої основи, додаю туди рослинні масла, сухе молоко, мед, екстракти, трави, ефірні масла і косметичні віддушки (залежно від рецептури). Але важливо розуміти, що виробнича мильна основа має речовини не тільки натуральні (хоч і не в тій кількості, як в будь-якому промисловому милі).

Пам′ятка! При покупці мила ручної роботи зверніть увагу:

1. Перевіряйте складу мила.

2. Зовнішній вигляд мила з нуля і мила з основи допоможе спочатку дати зрозуміти who′s who! Текстура мила з нуля кремова, щільна і мало у кого виходить прозорою, як сльоза. А ось промислова основа буває прозорою, яка часто використовується при виготовленні подарункового мила з картинкою.

3. Зверніть увагу на форму пропонованого мила. Рідко яке мило з нуля завдяки своїй тягучій і густуватій консистенції може заповнити формочку для мила з дрібними деталями. Найчастіше мило з нуля виготовляється у вигляді прямокутних або круглих шматочків. Мило з основи буває самих незвичайних форм і розмірів.

4. Колір мила. Виробники мила з нуля націлені на виготовлення натуральних продуктів, а значить, намагаються уникати інтенсивних барвників (навіть якщо це натуральні пігменти і відвари) і використовують тільки натуральні аромати (екстракти, ефірні масла).

5. Упаковка. Мило з основи краще зберігати в поліетилені, мило зварене з нуля добре зберігається в папері, тканині. Таким чином і упаковується мило, що готується до продажу.

Перед покупкою запитуйте у продавця, якщо є якісь сумніви при виборі того чи іншого милка для вашого малюка.

Всім удачі. Юлія.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку