Українська
 
uah
грн

Масляні плиточки для боротьби зі зморшками

5 Чер 2014
2


З деяких пір мої уподобання серед косметичних засобів схиляються до натуральних природних продуктів - більш корисних і менш шкідливих для організму. І неодноразово в цьому переконую і себе, і всіх оточуючих ...

Перепробувавши не один косметичний засіб від мімічних зморшок (а іноді й недешевий), і залишившись незадоволеною, я почала шукати засіб дешевше і з більш кращим ефектом. Так як давно вважаю продукти природи дієвими, і не одного разу просила допомоги у ефірних масел (в якості засобів для інгаляції або очищення повітря із застосуванням аромалампи), вирішила попросити допомоги і у натуральних олій. Америки, звичайно, не відкрию, що оливкова олія відмінно зволожує і пом′якшує шкіру, а бджолиний віск є відмінним засобом для пом′якшення шкіри на ліктях і п′ятах. Наприклад, для боротьби з мімічними зморшками мені допомагає масло солодкого мигдалю в поєднанні з ефірним маслом гіркого мигдалю, роблячи шкіру ніжною і розгладженою, дрібні зморшки зникають, тому що шкіра не пересихає і отримує масу корисних регенеруючих властивостей. Пару років тому вичитала, що змащуючи на ніч маслами шкіру навколо очей, не потрібні ніякі дорогі креми.

Але, як кажуть, було б зроблено! Адже дуже часто я забувала перед сном змочити тампончик маслом і змастити ним шкіру.

Незабаром мені боротьба зі склерозом набридла, і я стала шукати інші способи застосування масел. У підсумку я зробила масляні плиточки, і, розклавши невеликими шматочками у ванній кімнаті і спальні, перестала (практично) забувати про свою шкіру і спасіння її від зморшок.



Звичайно, довго зберігати плиточки без холодильника не варто (через час вони і підтають, і запах стає не дуже приємним), а от невеликими шматочками користуватися зручно.

Я і досі продовжую придумувати нові плиточки для обличчя, тіла, росту нігтів!

Всім удачі, Юлія.

Коментарі
UserNotExist
14 Гру 2014, 21:02
Дякую за статтю ! Я також перед сном користуюся оливковою олією. Особливо я звернула увагу -коли влітку лікті або ступні трохи грубішають - оливкова олія дуже допомагає !
0
0
Відповісти
15 Гру 2014, 04:17
Спасибо за высказанное мнение. Еще я применяю для увлажнения глицерин и кокосовое масло - отличное при сухой коже рук.
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку