Українська
 
uah
грн

Масажний гребінець з дерева. Як вибрати і доглядати.

20 Чер 2014
1


Серед безлічі приладдя по догляду за собою, у кожної дівчини є незамінний помічник по красі - це гребінець.

Насправді багато дівчат навіть не знають, що має бути не менше 4-5 різних гребінців, кожен з яких виконує свою функцію: масаж, вичісування, збільшення об′єму. Один гребінець з усім цим не впорається. Тому тим, хто дорожить здоров′ям свого волосся, краще користуватися не металевими або пластиковими, а дерев′яними гребінцями. І це найкращий варіант.

У дерев′яних гребінців безліч переваг:

- Дерево - це екологічно чистий матеріал;
- Підходять для щоденного застосування;
- Не травмують шкіру голови;
- Не викликають статичної напруги;
- За допомогою дерев′яного гребінця на волосся можна наносити маски, бальзами, масла, фарбу для волосся з хімічним складом, так як дерево не буде з ними взаємодіяти;
- Не викликає ламкість волосся і посічених кінчиків.



Якщо Ви вирішили придбати гребінець з натурального дерева, то слід звернути увагу на матеріал. На гребінці не повинно бути тріщин, сколів, щербин і гострих кутів. Інакше гребінець може завдати шкоди шкірі голови і травмувати волосся.
 
Як же доглядати за таким делікатним аксесуаром?

Для очищення від забруднень у вигляді волосків можна використовувати зубочистку. Якщо злегка постукати зубцями по твердій поверхні, можна позбутися дрібних смітинок. А ось сальний наліт з шкіри голови, пил та інші забруднення сильно в′їдаються в дерево. Мочити або залишати на якийсь час у воді дерево не рекомендується, так як воно може розшаруватися. Тому найефективнішим способом очищення дерев′яного гребінця є протирання зубчиків ватним диском, змоченим в розчині спирту або горілки. Для повного очищення процедуру можна повторювати.

Сподіваюся, ця інформація буде Вам корисна.

Коментарі
24 Cіч 2015, 21:23
Спасибо огромное за статью! Очень интересно и полезно)
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку