Українська
 
uah
грн

Memory Keeper

23 Тра 2013
3
Ви любите книги? Я - дуже. У дитинстві кращим подарунком для мене був похід до бібліотеки, передчуття володіння стопкою зачитаних, просочених особливим книжковим запахом томиків. Пожовклі сторінки. М′які від безлічі дотиків куточки сторінок. Казки, пригоди. А потім і російська класика ...

В світі рукоділля я з 2011 року. Туди я потрапила в компанії зі своєю колегою по роботі. Моє захоплення почалося з в′язаних гачком шапочок для дітей. Пізніше, у пошуках чергової схеми для в′язання, побачила чарівних янголів, знаменитих Тільд, і все - я пропала. Через тиждень, таємно від чоловіка, я замовила в інтернеті швейну машинку ... За кілька днів пошила свою першу Тільду - Зайчика. Оскільки запасів тканини у мене ще не було, то довелося пожертвувати своєю старою ночнушкою. Як і належить першій поробці - заєць був жахливий! Може, саме тому я його і не зберегла.

У 2012 році я вперше спробувала зробити блокнот для себе, яким іноді користуюся і донині.

Я створюю блокноти для душі. Найчастіше це не практична річ, а для записів чого то потаємного або таємного. Виходить така собі «Особиста книга». Ну, принаймні, мені б так дуже хотілося - щоб кожна господиня прикипають до блокнотика душею, як я до них, коли творю їх.



Одного разу у мене замовили відразу п′ять блокнотів для однієї людини. Ці книги призначалися для автобіографії, віршів, ремарок і молитов. У процесі я так надихнулася ідеєю замовниці, що створила таку книгу і для себе. Зараз там пише моя мама, потім у ній буду писати я, потім - моя дочка Софія ... Ну і далі по спадщині.

Саме з цих книг і почалася «Ера роботи з тканинами з Америки».
Після цих чудових тканин я більше ні з якими працювати не можу .. Вони Завоювали моє серце назавжди!



Коли я дізналася, що можна робити свої власні книги, переплітати сторіночки, малювати ілюстрації, оформляти обкладинку, моєму захопленню не було меж! Я загорілася цим видом творчості, і моє натхнення тільки посилюється.

Блокноти і книги ручної роботи я роблю вже більше двох років. За цей час аматорське захоплення стало професійним.



Мої роботи для мене - це, перш за все, радість творчості, чари, алхімія, магія створення з розрізнених елементів нового і прекрасного.

Кожну книгу я роблю виключно за натхненням і в єдиному екземплярі.



Мені подобається відчувати радість співтворчості, цікаво робити блокноти для конкретних людей з урахуванням їх стилю і індивідуальних переваг. У цьому випадку книга стає не просто красивим аксесуаром, а й відображенням свого власника, його талісманом, порадником і другом.



Я відповідаю на будь-які питання, Якщо нічого не хочете купити, можемо просто побалакати.
Коментарі
Какие красивые работы)
Видно, что в каждый блокнот вложена частичка души мастера)
Я просто в восторге)
0
0
Відповісти
Дуже подобаються ваші блокноти.
Дивишся на них та здається, що їм вже багато років, можливо, навіть століть.
Начебто хтось вже встиг сховати у цьому блокноті таємницю свого життя і від розуміння цього хочеться потримати їх у руках та доторкнутися до історії.
Це мої особисті почуття від перегляду вашої сторінки.
Дякую :)
0
0
Відповісти
4 Тра 2017, 11:35
Я тоже очень люблю всякие блокноты. Ваши просто прелесть. Волшебные :)
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку