Українська
 
uah
грн

Мигдалева олія. Частина 1.

29 Лис 2013
Всім привіт!



В аптеках на вітрині завжди можна побачити велику кількість ефірних олійок. Пам′ятаю, як вперше їх побачила... Очі розбіглись, бо не знала яку вибрати. Хотілось спробувати всі, але вони не є дешевими, тому я вирішила купляти по одній-дві, коли закінчується якась з тих, що в мене є. За ці три роки, що я користуюсь олійками, я перепробувала десь з десяток і від кожної з них у мене є як позитивний відгук, так і негативний. Ну... Не всі мені, як і кожному з нас, вони підходять. Все залежить від типу шкіри, волосся, запаху та інших факторів.

Сьогодні я хочу поділитися інформацією, яку я знайшла в інтернеті про одну з моїх улюблених олійок - мигдалеву. Я довгий час її вивчала, методи її використання і в яких ситуаціях вона ефективна. Здебільшого я її використовувала для підживлення волосся, і, чесно скажу, вона дуже хороша! Гарно підживлює і пом′якшує волосся.



Отож, почну з наукової теорії.

Мигдалеву олію отримують за допомогою холодного пресування ядер гіркого та солодкого мигдалю. Вона прозора з трішки жовтуватим відтінком, приємна на смак. В ній дуже багато поживних речовин, мінералів і вітамінів: вітаміни групи В, вітаміни А (сприяє хорошому зволоженню шкіри), F (нормалізує роботу сальних залоз, сприяє росту волосся) і Е (уповільнює старіння клітин і знімає запальні процеси шкіри).



Способи застосування.

Мигдалева олія регулює проникність епідермального бар′єру, ліпідний і водний баланс шкіри, активізує процес регенерації клітин. Є ідеальним масажним засобом, застосовується самостійно і в поєднанні з іншими оліями, зокрема, для лікування целюліту.

Мигдальну олію можна використовувати в чистому вигляді для догляду за волоссям, шкірою тіла, обличчя і рук, для збагачення кремів, шампунів, масок, гелів, лосьйонів. Її також вожна поєднувати з іншими рослинними оліями, як основу для розчинення натуральних концентрованих ефірних олій, деяких косметичних і лікарських засобів.



Читати - Мигдалева олія. Частина 2.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку