Українська
 
uah
грн

Модні аксесуари зима 2013 - 2014

15 Cіч 2014
1
З початком зими крім теплих речей наші аксесуари теж утепляються, оскільки відіграють значну роль у побудові справді стильного образу.

Незамінна для кожної модниці сумка цієї зими стає теплою в′язаною чи хутряною.





Одним з найбільш жіночних аксесуарів, напевне, є браслет. Крім традиційних браслетів із дорогоцінних металів цього сезону варто звернути увагу на масивні браслети-біжутерію яскравих відтінків. Такі браслети можуть бути декоровані стразами, шипами, тощо.



Не менш важливим аксесуаром для модниць є сережки. Як не дивно, тижні моди пропонують нам масивні сережки. В залежності від форми обличчя це можуть бути сережки-кільця або сережки-шари. Такі варіанти можемо побачити у Armani, Dolce Gabbana, Louis Gray.



Враховуючи наш теплий зимовий гардероб важливо, щоб кольє чи підвіски не загубилися в загальному образі, саме тому дизайнери пропонують масивні підвіски декоровані тими ж стразами чи шипами. Популярними є підвіски округлої форми. Також вже який сезон підряд спостерігаємо популярність на кольє-комірці.





І на завершення що стосується кілець. Дизайнери пропонують нам кільця-кастети, тобто знову масивний аксесуар. Декоровані перлинами, намистинами, стразами, тощо.



Стильної вам зими та яскравих вражень із яскравими аксесуарами!
Коментарі
25 Лют 2014, 14:45
Мне нравится!
Красиво,свежо,позитивно!
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку