Українська
 
uah
грн

Свиняча шкіра

20 Лют 2016
Свиняча шкіра - не найпопулярніший вид шкіри в текстильному виробництві.

Ви можете легко відрізнити її від будь-якої іншої по дуже помітних порах, які не надають особливого естетизму класичним шкіряним виробам.



Незважаючи на це - свиняча шкіра чудовий і відносно дешевий матеріал для творчості. Якщо ви робите перші кроки в роботі з шкірою і шукаєте матеріал для того щоб набити руку - радимо звернути увагу саме на неї.

Кілька порад при виборі свинячої шкіри:
 
1. Зверніть особливу увагу на щільність чепрака (спинної частини) - товщина повинна бути не менше 2-3 мм.
2. Шкіра не повинна бути занадто еластичною - на відміну від інших видів шкіри висока еластичність буде свідчити про її низьку якість.
3. Випробуйте міцність - спробуйте її розірвати в прямому сенсі слова. Навряд чи це вийде, але якщо утворюються тріщини або вона розтягується в місці можливого розриву - вам така шкіра не потрібна. Цей пункт важливий в тому випадку, якщо ви купуєте не цільну шкіру а тільки її спинну частину, в іншому випадку розірвати вороток і полу (черевна і шийна частина) не складе особливих труднощів. Якщо купуєте цільну - основна увага на пунк 2.
4. Зовнішній вигляд. Розгляньте спинну частину на наявність видимих вад і пошкоджень. Зовсім без них не буває, але при наявності вибору чому б не придивитися краще. Зовнішній вигляд воротка і полів не має значення - ці частини шкіри за своїм функціоналом більш схожі з папером тому навряд чи ви зможете вдало їх використовувати в видимих частинах ваших робіт.



Шкіра, як на мене, - найбільш універсальна з існуючих матеріалів, тому сфери її використання можуть обмежитися виключно вашою фантазією.

Пропонуємо вам невелику добірку робіт нашої майстерні в яких ми використовували описаний вид шкіри.













Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку