Українська
 
uah
грн

Утеплені джинсові чобітки майстерні «Травневий Жук»

16 Лют 2014
Як часто доводиться бачити чудового пухлощокого малюка, чинно сидячого в колясці, що дивится на перехожих. Так і тягнешся заглянути під козирок і хоч краєм ока глянути на цей «центр Всесвіту». На маленький носик, задертий догори, на пухнасті вії, які здригаються при русі вічок, на крихітні пальчики з мініатюрними нігтиками, що шкрябають оббивку коляски, як кошеня, на пухкенькі ніжки, одягнені в своє перше взуття - м′які пінетки-чобітки. І як чудово виглядають ці теплі чобітки, що мило визирають з-під пледика в колясці. А поруч - мама. З ніжною гордістю поправляє складки одягу свого найдорожчого в житті чоловічка.

Саме про такі пінетки-чобітки піде мова сьогодні.







Джинсові чобітки майстерні «Травневий Жук» розраховані на малюків до року. Верх чобітків виконаний з деніму з еластаном. Колір - класичний синій. Для утеплення використане штучне підкладкове хутро білого кольору на трикотажній основі.



Наявність еластану в матеріалі верху і трикотажної основи матеріалу підкладки значно спрощують взування неслухняних дитячих ніжок. Застібка в чобітках на контактній стрічці, що дозволяє застібати чобітки навіть однією рукою.

Чобітки чудово підійдуть на весну. Можна навіть вибрати пару на 1-2 розміри більше нинішнього, а щоб чобітки краще сиділи, взувати їх на додаткові шкарпетки, а через місяць-два можна вже обходитися і без них - ніжки-то швидко ростуть.

На всіх моделях чобітків оздоблювальні строчки виконані ниткою контрастного кольору, конструктивний задній шов моделює плавний вигин халяви біля щиколотки.



Декоративні елементи визначають, хто ж буде носити ці чобітки на своїх крихітних ніжках. Так, дві моделі «Маленький фельдмаршал» і «Перша зима» мають декор у стилі унісекс - золотий позумент, білі помпончики. Ці модельки однаково підійдуть і хлопчикам, і дівчаткам. А ось бантики «Малятка в денімі» призначені суто для дівчаток.







Хочеться зауважити, що подібні моделі чобітків можна виготовити для діток старшого віку і навіть для дорослих. У цьому випадку підошва виконується з натуральної шкіри, щоб мінімізувати ефект ковзання об підлогу, а самі чобітки використовуються як домашнє взуття.

Захоплених поглядів Вам і Вашим діткам!

З повагою, майстер Вікторія Лахманюк, майстерня «Травневий Жук».
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку