Українська
 
uah
грн

Віночок в образі нареченої

3 Тра 2015


Прийшла весна і відкрито новий сезон для весіль 2015 року. Кожній нареченій хочеться бути індивідуальною, неповторною і модною. Які ж аксесуари зараз вибирають самі стильні наречені?
 
Все більшою популярністю останнім часом користуються квіткові віночки в образі нареченої. Вінок надає кожній дівчині ніжність і скромність, вносить в образ чистоту і невинність.
 
У наш час існує величезна кількість квітів різних форм і відтінків, тому віночок може бути доречний в образі нареченої незалежно від стилістики весілля: будь вона запланована стилі шеббі-шик або арт-деко.
 


Крім живих квітів, віночок для нареченої може бути виконаний зі штучних квітів, які за зовнішнім виглядом не поступаються живим. Вінок із штучних квітів є більш практичним, оскільки під час свята вам не доведеться переживати за збереження живих квітів, які можуть в′янути і мати, в результаті, не надто привабливий вигляд. Також, якщо вінок виконаний зі штучних квітів, його завжди можна зберегти на пам′ять про ваш щасливий день і навіть застосовувати в майбутніх святкових або повсякденних образах.
 


Альтернативним варіантом вінка може послужити квітковий обруч. Головним критерієм вибору між вінком і обручем є ​​форма Вашої зачіски, так як обруч найпростіше зафіксувати в зачісці, причому можна зробити так, що його, за бажанням, можна потім зняти.



Якщо ж ви все таки вирішили зберегти вірність фаті, віночок можна використовувати і як атрибут весільного обряду. Наприклад, під час зняття фати замість хустки вам можуть одягнути вінок.

Ну а якщо ви захочете використовувати в образі і вінок і фату, то найкращим варіантом у цьому випадку є заміна віночка на обруч, так як він буде краще поєднуватися з фатою.



І на завершення хочеться зауважити наступне: неважливо яку стилістику весілля ви виберете, під кожен образ можна підібрати віночок будь-якої форми і кольору.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку