Українська
 
uah
грн
Гнатюк Ольга
Коломия
На сайті з
2016
Рейтинг
275
Продажі
105
Відгуки
16
Про продавця
Вибрані фільтри:
Завантаження...
Вибрані фільтри:
Знайдено:
Розділ
Категорія
ДЛЯ ДОМУ
Текстиль
Скатертини
1
Набори
1
СВЯТА
Весілля
Рушники
7
Колір
Тип роботи
В наявності
На замовлення
Для прикладу
Стиль
Матеріал
Техніка
Відгуки покупців
17 Вер 2019
Гаєвська Катерина
+1
Вишитий весільний рушник Княжий (Дерево життя велике).Ефект ручної вишивки.
Дякуємо за прекрасний весільний рушник! Робота була виконана ідеально! Дякуємо майстрині за оперативність роботи та чудове виконання. Враховуючи те,що до весілля у нас залишалося менше двох тижнів, Ольга пішла нам на зустріч та виконала рушник у найкоротші терміни, при цьому врахувала всі наші побажання. Рушник був виконаний за всіма традиціями та містив у собі всю необхідну весільну символіку (дерево життя, пташки, дубове листя з чоловічого боку та квіти з жіночого). Приємним сюрпризом до виконаної роботи був маленький подарунок – оберіг)) Бажаємо майстрині міцного здоров’я, натхнення та подальших успіхів у професійній сфері! І на 101 % радимо зробити замовлення саме на ці роботи та саме у Ольги))
11 Чер 2019
Зеленко Оксана
+1
Вишитий весільний рушник Княжий (Дерево життя велике)
Мы благодарны Ольге за вовремя выполненую работу а самое главное за качественную работу. Заказывали на свадьбу, размеры 35х210. Олечка даже схему изменила под наш заказ. Со стороны жениха дубовые листья, а со стороны невесты так и остались розы. Супер!!! Олечка, низкий Вам поклон!!! Здоровья и счастья!!!
24 Тра 2019
Войчук Альона
+1
Українська вишита скатертина Берегиня
Без перебільшення, ідеальний досвід покупки. По-перше, відмінний сервіс, дуже оперативно домовились про покупку, багато речей є у наявності, є з чого вибрати, доставку оформили дуже швидко. Потім, коли ми отримали скатертину, вона перевершила всі наші очікування, робота виконана талановито, акуратно, та головне - відчувається, що майстриня вклала свою душу в цю працю, це найцінніше. До скатертини йшла ручної роботи оздоблена подарункова коробка, не менш чарівна, і ще подаруночок. Ми тішимось, що вибрали роботу Ольги, замість походу у звичайний магазин, бабця розчулена від подарунку, всі щасливі) запитали ваш контакт, з радістю поділились) ще раз щиро дякуємо!
Повернутися до початку