Українська
 
uah
грн

Друге життя улюбленим речам

8 Лип 2017
У кожного з нас була улюблена річ, яку хотілося носити і носити, але на жаль, або на щастя, мода кожен рік диктує нам інші правила та улюблена річ стає непотрібною і в кращому випадку вирушає в дальній кут комори, або як у моєму випадку на дачу - раптом ще знадобиться.

Ось і в мене була колись така модна літня джинсова курточка ,якщо не помиляюся шістнадцять років тому, куплена в курортному місті Сочі, і як вже говорила вище спіткала її «дачна» доля, і пролежала вона там без потреби довгі дванадцять років)



Але у цьому році, чи літо «тепле» підказало, чи мода знову внесла свої корективи, мене буквально осінило, навіщо витрачатися на нову джинсову жилетку, якщо можна дати улюбленої колись речі друге життя! І ось в терміновому порядку куртка була евакуйована з дачі, і почалося її маленьке перевтілення.

Фото додаю без особливого опису, думаю, що тут і так все буде зрозуміло.

Ну, звичайно ж перш за все відрізала рукава( вони мені ще в моїй творчості знадобляться).



Обтріпала їх за допомогою пемзи.



Ну, а далі як завжди політ фантазії - зупинила свій вибір на намистинах різної величини і дістала різні біжутерні «піски» всіх попередніх років, ними виявилися різноманітні ланцюжки, кулони і навіть браслети!



Поки працювала над своїм майбутнім «шедевром» придумала цілих п′ять причин, чому потрібно і цікаво давати речам друге життя, а особливо улюбленим.

Ну, перша причина - це, звичайно, економія грошей, яка дозволяє тобі залишатися модною і йти в ногу з часом.

Друга причина-це безмежний політ фантазії, якоюсь мірою відчуваєш себе дизайнером.

Третя - це, на мій погляд, дуже важлива причина, бо дуже приємно дізнатися, що після якогось періоду часу ти влазиш в цю річ.

Четверта-це те, що ти робиш річ повністю на свій смак і колір, і тому не треба шукати таку ж, але з фіолетовими гудзиками.

П`ята причина-це ексклюзивність вашої речі. Такого точно не буде ні в кого і щось буде її робити більш помітною і цікавою на тлі інших речей.

Ось моя переробка була закінчена і звичайно відразу була відправлена у світ модних речей, результатом я залишилася задоволена.







Тому, якщо у Вас є улюблена немодна вже річ і бажання творити можете спробувати дати їй друге життя на ваш смак і колір! Творіть красу і будьте чарівні!

З повагою, Творча Майстерня Вікторії Сальнікової.




Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку