Українська
 
uah
грн

Виставка-ярмарок «Дитячий світ» - 5-8 грудня 2019 р.

Aдреса
Вул.Коперника, 17, Палац мистецтв
Львів
Посилання
Контакти

oksana.fl@gmail.com
38 067 3703672

Вхід вільний
5 Гру 2019 - 8 Гру 2019
Захід закінчився
ID події:
1016744
#Виставки

Залишилось зовсім трішки до Дня святого Миколая та новорічних свят і ти починаєш задумуватись про подарунки для рідних. Ми допоможемо тобі у цьому складному виборі: приходь 5-8 грудня 2019 року на виставку-ярмарок «Дитячий світ».
Дитячий Світ – це величезний маркет, де за цінами виробника ти зможеш придбати подарунки для всієї родини від компаній з різних куточків України та з-за кордону.

Основні тематичні розділи:
- вироби ручної роботи;
- новорічний декор та подарунки,
- дитяча мода та стиль,
- іграшки та товари для дітей,
- дитяче харчування,
- товари до зимових свят,
- дитячі розваги та відпочинок,
- навчання та розвиток дітей.

Приходь усією родиною, адже окрім святкового передноворічного шопінгу на відвідувачів чекає атмосфера справжнього свята, дух зимових пригод, веселощі та розваги від провідних навчально-розважальних центрів міста.

Окрім того, в рамках Дитячого Світу, за підтримки Компанії Розумний кубик, відбудеться відкритий турнір зі складання кубика Рубика Швидкубінг, що пройде згідно з регламентом всесвітньої організації швидкубінгу (WCA). Переможці отримають подарунки.

Також впродовж усіх днів працюватиме Школа відповідального батьківства, де усі бажаючі зможуть відвідати безкоштовні лекції, консультації та майстер-класи від фахівців.

Карта проїзду
Повернутися до початку