Українська
 
uah
грн

Handcrafts bу orphans – соціальній проєкт

Aдреса
https://handcrafts.orphan-club.com/
Донецьк
Посилання
Контакти

38 067 820 75 50
office@orphan-club.com

Організатор
Вхід вільний
12 Сер 2020 - 31 Сер 2020
Захід закінчився
ID події:
1090237
#Виставки-ярмарки

Handcrafts bу orphans – соціальній проєкт, сотворений на базі фонду «Orphans Education Club Ukraine”, який займається виключно підлітками-вихованцями Інтернатів, а саме їх всебічною підготовкою життю за межами Інтернату.

Даний проєкт об’єднав 220 вихованців в Донецький, Крапівницький, Луганський областях.

В стінах Інтернатів діти навчаються бути підприємцями. Вони навчаються разом з нашими представниками виготовленню більше ніж 30 різноманітних виробів ( малюнки, картини з шерсті, подушки, мило ручної роботи, скриньки, прикраси, та ін.) Саме для цього ми розробили телеграм бот, в який загрузили інструкцію по покроковому виготовленню цих виробів. Весь контент нам допомагали створювати майстри. Після цього те, що вийшло досконало ми реалізовуємо на різних платформах. Всі виручені кошти йдуть авторам цих виробів.

Також в рамках навчання підприємництву ми навчаємо навикам більш ніж 20 професій.

Таким чином ми формуємо правильний шаблон мислення і даємо максимум інструментів, для самостійного і успішного життя дитини після випуску з Інтернату.

Даний проєкт підримується Програмою ООН із відновлення та розбудови миру та профінансований урядами Данії, Швеції та Швейцарії

Карта проїзду
Повернутися до початку