Українська
 
uah
грн

Світлана Кот «Cтворення повстяних головних уборів»

Aдреса
ул. Попудренко 52, оф. 903
Київ
Посилання
Контакти

38 (044) 586-59-72; 38 (099) 721-78-01; 38 (098) 046-52-01

Профайл користувача видалено
Вхід:
1100 uah
22 Гру 2012 - 23 Гру 2012
Захід закінчився
ID події:
113968
#Майстер-класи

Майстер-клас Світлани Кот зі створення повстяних головних уборів 22-23 грудня в Києві в Хобі Школі.

Жінка в капелюшку не може не відчувати себе красивою. А якщо вона це відчуває, то відчують і всі навколишні. Немає такої жінки, якій не йде капелюшок, просто потрібно правильно її підібрати, а ще краще, самій цей капелюшок створити.

Мене звати Світлана Кот, і я роблю головні убори з вовни в техніці «мокрого» валяння. А ще, своєю любов′ю до капелюшків я ділюся з тими, хто хоче створювати свій неповторний образ і бути красивою завжди і в будь-якому віці.

Я проводжу майстер-класи зі створення повстяних головних уборів – навчаю тих, хто хоче навчитися валянню з вовни.

Валяння надзвичайно захоплюючий вид рукоділля. Все більше людей у ​​всьому світі навчаються цій чудовій техніці. Вона настільки проста, що кожен бажаючий може освоїти її всього за кілька занять.

Я навчаю і досвідчених майстрів і тих, хто тільки починає клеїти і тих, хто ніколи нічим подібним не займався. Всі, без винятку, покидають мій майстер-клас з головним убором, створеним власноруч і за власним ескізом.

На моїх майстер-класах ви можете вибрати будь-який головний убір, який будете створювати. Я допомагаю визначитися і з кольором і з фасоном. Для багатьох моїх учениць капелюшок, створений власними руками, став першим капелюшком, який вони зважилися носити. І я рада цьому, тому що капелюшок – це не просто аксесуар.

Карта проїзду
Повернутися до початку