Українська
 
uah
грн

Міжнародна виставка подарунків і товарів для дому «ProMaisonShow»

Aдреса
Броварской проспект, 15
Київ
Посилання
Контакти

Тел. 38 (044) 484-68-91; e-mail: expo@pem.com.ua

Організатор
Вхід вільний
10 Вер 2014 - 13 Вер 2014
Захід закінчився
ID події:
1217230
#Виставки

З 10 по 13 вересня 2014 року в 1-му павільйоні Міжнародного виставкового центру, пройде Міжнародна виставка подарунків і товарів для дому ProMaisonShow, виставкової компанії «Парус Експо Медіа».

На виставці буде представлений широкий асортимент подарунків та товарів для дому: цікаві подарункові лінії, VIP та бізнес подарунки, останні колекції модних аксесуарів, біжутерія та прикраси, елементи декору для оформлення інтер′єру, новорічні товари, вироби для декораторів та флористів, архітекторів і дизайнерів, а також посуд, кухонні аксесуари, предмети сервірування столу.

У виставці візьмуть участь 138 провідних українських і зарубіжних компаній. Крім цього – власні дизайнерські рішення і втілення творчих ідей продемонструють провідні декоратори, художники, дизайнери, флористи, майстри хендмейд.

Традиційно, в рамках виставки відбудеться Хіт-парад новорічних ялинок-2014.

В 7-й раз відбудеться Всеукраїнський конкурс флористичних інтер′єрних об′єктів «Акценти осені». Талановиті молоді флористи представлять інтер′єрні об′єкти на осінню тематику і поборються за Головний приз – поїздку на виставку Christmasworld (Німеччина).

Для професійної аудиторії в рамках виставки пройдуть відкриті практичні семінари, на яких провідні бізнес-консультанти дадуть свої рекомендації з розвитку бізнесу та залученню клієнтів. Зокрема пройдуть:

10 вересня. Відкритий практичний семінар: «Як збільшити продажі за допомогою копірайтингу малому бізнесу?».

11 вересня. Відкритий семінар «Інтелектуальний одяг» для Ваших товарів!».

12 вересня:
- Відкритий практичний семінар: «Інтернет маркетинг для підприємців»
- Майстер-клас: «Як будувати команду».

Щодня на Центральній сцені проходитимуть майстер-класи, шоу-покази та презентації. Шанувальників декоративно-прикладного мистецтва очікують уроки творчості.

Режим роботи:

10-12 вересня з 10:00 до 18:00.
13 вересня з 10:00 до 15:00.

Організатор: Виставкова компанія «Парус Експо Медіа» – провідний оператор високоефективних виставкових та медіа-проектів України у сфері атмосфери затишку.

Карта проїзду
Повернутися до початку