Українська
 
uah
грн

Міжнародна виставка подарунків і товарів для дому ProMaisonShow! - 2015

Aдреса
Международный выставочный центр, павильон № 1, Броварской проспект, 15, станция метро «Левобережная».
Київ
Посилання
Контакти

тел. 38 (044) 484-68-91
e-mail: pr@pem.com.ua

Організатор
Вхід вільний
4 Лют 2015 - 7 Лют 2015
Захід закінчився
ID події:
1217272
#Виставки

З 4 по 7 лютого 2015 р в 1-му павільйоні Міжнародного виставкового центру, пройде Міжнародна виставка подарунків і товарів для дому ProMaisonShow, виставкової компанії «Парус Експо Медіа».

У виставці візьмуть участь близько 100 провідних виробників і постачальників подарунково-сувенірної продукції та товарів для дому з України, Білорусі, Італії та Німеччини.

Так, широкий асортимент подарунково-сувенірної продукції, цікавих подарункових ліній, VIP та бізнес подарунків, ігрових колекцій, товарів для рукоділля, а також останні колекції модних аксесуарів, біжутерії та прикрас представлять компанії: «Аннаіс», Blue Dolphin, Devays Maker, Froktan, President, WOW Shop, «Арбалет», «Ваостудіо», «Ганга», «Єлисей», «Заморські подарунки», «Золотий Соверен», «Івман», «Імпорт-Офіс України», київське об′єднання «Куполи», «Кудесниця», майстерня творчої палітурки, «Еталон», «Сапфір», «Розумний Кубик», «Макро Плюс Трейдинг», «Світ Подарунків», «Скатертина Самобранка», «Сувенір Престиж», ТМ «Рукавичка», ТМ «Деревяшка», творча майстерня оригінальних подарунків Smiller, «Юкрейніан Геарс», ПП Кучинський та інші. Доповнить експозицію салон виробів ручної роботи Handmade, де талановиті майстри запропонують відвідувачам багатий вибір авторських виробів.

Посуд з нержавіючої сталі, предмети сервірування столу, столові прилади, столові сервізи, кухонне приладдя, а також товари господарсько-побутового призначення запропонують відвідувачам компанії: Eco Fabric, Posud De Luxe, VT Holding, Woll Craft, ZEMA, Maxi-Meister, «Вітол», «Віфком Ю.Ей», «Дім Кави», «Класична Англія», «Консенсус», «Максус Плюс», «Медекс», «ММ ПЛАСТ», склозавод «Неман», «Солнер», «Талко», ТД «Мейстер Україна», «Тутто Бене», «Хороший смак» та інші.

Предмети декору для оформлення інтер′єру та екстер′єру, домашній текстиль, декоративну меблі та малі архітектурні форми для благоустрою території представлять компанії: DNT Group, FlowersDecor, HD Group Projet, Shabbylane, WOODVILLE, «Актівтрейд», «Декоратор», «Керамус», «Лоза і Кераміка», «Теамо» та інші.

Вперше в рамках виставки пройде конкурс ландшафтних проектів «Міні Сад», а також показ проектів ландшафтних дизайнерів «Один сад-дві ідеї». Організатор: журнал «Мій прекрасний сад». Також на виставці буде створено експозицію «Фотозона в магазині, як новий метод просування торгової марки». На якій щодня майстри-декоратори Леся Максаєва, Світлана Мельник, Марина Стехун і Катя Борисова проводитимуть майстер-класи, де розкриють прості способи створення ефектних декорацій.

Для професійної аудиторії пройдуть відкриті практичні семінари та майстер-класи, на яких провідні бізнес-консультанти дадуть свої рекомендації з розвитку бізнесу та залучення клієнтів. Зокрема: 04 лютого відбудеться майстер-клас бізнес-консультанта Світлани Прохоровської «Як збільшити роздрібні продажі, і які способи найефективніше застосовувати в кризу?» Та майстер-клас Яремчук Альони, керуючого партнера ТОВ Юридичної Консалтингової Групи «Яремчук і Партнери» на тему : «Захист інтелектуальної власності дизайнера і підприємства». 5 лютого пройде практичний семінар «Маленький формат магазину «своїми руками», який проведе Євген Дейнеко, ритейл-директор компані IDNT.

6 лютого відбудеться майстер-клас сертифікованого коуча та бізнес тренера Каретникової Тетяни на тему: «Бізнес-леді: як залишатися Жінкою, розвиваючи бізнес».

Порадує відвідувачів програма заходів на центральному подіумі, де проходитимуть майстер-класи провідних флористів-дизайнерів України Юліанни Шведкової, Наталії Карась, Оксани Братухи, Наталії Іващенко, а також флористів Юлії Явісенко, Вікторії Воробйової, Вікторії Савицької, Лізи Старосільської. Провідний дизайнер прикрас Алла Толокнєєва проведе цикл майстер-класів зі створення оригінальних авторських аксесуарів і біжутерії з нестандартних матеріалів. Також, пройде серія майстер-класів співробітників україно-японського центру НТУУ «КПІ». Так, Хітосі Накамура проведе майстер-класи з японського мистецтва каліграфії та орігамі, Тетяна Надбережна і Вікторія Мирончук проведуть серію майстер-класів по японському мистецтву аранжування квітів Ікебана та упаковці подарунків – Фуросікі.

Режим роботи:
 
04-06 лютого з 10:00 до 18:00
      7 лютого з 10:00 до 15:00

Організатор: Виставкова компанія «Парус Експо Медіа» – провідний оператор високоефективних виставкових та медіа-проектів України у сфері атмосфери затишку.

До зустрічі на провідній виставці подарунків і товарів для дому ProMaisonShow!

Карта проїзду
Повернутися до початку