Українська
 
uah
грн

«ProMaisonShow» - виставка подарунків і товарів для дому

Aдреса
Броварской пр-т, 15
Київ
Посилання
Контакти

Выставочная компания «Парус Экспо Медиа»
Телефон: 380 (44) 484-68-91
e-mail: expo@pem.com.uа

Організатор
Вхід вільний
3 Лют 2016 - 6 Лют 2016
Захід закінчився
ID події:
1217274
#Виставки

З 03 по 06 лютого 2016 року в Міжнародному виставковому центрі в Києві пройде Міжнародна виставка подарунків і товарів для дому ProMaisonShow компанії «Парус Експо Медіа».

Провідні виробники і постачальники запропонують в експозиції новинки подарунково – сувенірної продукції, останні колекції модних аксесуарів, біжутерії та прикрас, широкий асортимент декоративних виробів та предметів інтер′єру, домашнього та декоративного текстилю, посуду, кухонних аксесуарів, товарів господарсько-побутового призначення.

Для професійної аудиторії в рамках виставки пройдуть відкриті практичні семінари, майстер-класи та тренінги. Учасники ділової програми матимуть можливість прослухати виступи провідних експертів галузі, обмінятися досвідом з колегами, встановити перспективні ділові контакти, а також отримати практичні рекомендації з розвитку бізнесу і залучення клієнтів. Також, в рамках виставки відбудеться конкурс «Декор проголошує стиль» на тему «Сім чудес кольору». Кращі українські фахівці інтер′єрного та ландшафтного дизайну нададуть яскраві та креативні інсталяції в семи колірних напрямках по кожній специфіці. Конкурс дозволить показати і підкреслити достоїнства найбільш затребуваних і найбільш трендових кольорів крізь призму декоративної прикраси і дизайнерського таланту.

Щодня на Центральній сцені проходитимуть майстер-класи, шоу-покази та презентації провідних дизайнерів, декораторів, флористів, майстрів декоративно-прикладного мистецтва, відвідавши які, можна не тільки творчо відпочити, а й почерпнути для себе масу корисної та практичної інформації.

Виставка ProMaisonShow – це одна з провідних виставкових В2В заходів у сфері подарунків і товарів для дому. У ході проведення виставки для учасників і відвідувачів будуть створені максимально сприятливі умови для встановлення ділових контактів між виробниками, постачальниками і споживачами подарунків і товарів для дому.
 
Місце проведення:
Міжнародний виставковий центр, павільйон № 1, Броварський проспект, 15, станція метро «Лівобережна».

Карта проїзду
Повернутися до початку