Українська
 
uah
грн

«ProMaisonShow» - 14-17 вересня 2016 р

Aдреса
Броварський проспект, 15, Международный выставочный центр
Київ
Посилання
Контакти

Телефон: 380 (44) 484-68-91
e-mail: expo@pem.com.uа

Організатор
Вхід:
30 uah
14 Вер 2016 - 17 Вер 2016
Захід закінчився
ID події:
1217275
#Виставки

З 14 по 17 вересня 2016 року в Міжнародному виставковому центрі в Києві пройде Міжнародна виставка подарунків і товарів для дому «ProMaisonShow» компанії «Парус Експо Медіа».

Виставка «ProMaisonShow» – є однією з найяскравіших і престижних виставкових заходів в сегменті подарунків і товарів для дому в Україні і надає можливість ознайомитися з широким асортиментом високоякісної продукції, новими торговими марками і вже відомими брендами, а також сприяє вивченню стану ринку, встановленню нових бізнес контактів і ділового спілкування.

Участь у виставці візьмуть близько 150 компаній, серед яких провідні виробники і постачальники подарунково-сувенірної продукції, декору і предметів інтер′єру домашнього текстилю, посуду і господарських товарів. Так, компанії Elisey, La Prida, «Івман», «Заморські подарунки», «Перезентвіль», «Світ сувенірів», «Світ подарунків», «Сувенір Престиж» представлять в експозиції VIP подарунки, бізнес-сувеніри, подарункову упаковку, біжутерію, модні аксесуари та багато іншого. Широкий асортимент декоративних виробів, предметів інтер′єру, домашнього та декоративного текстилю, а також головні тренди в оформленні приміщень і основні тенденції прийдешнього року продемонструють компанії: LoraShen, Decor el Home, Flowers Décor, Verigos, Scorpio, Laura Home, LiMaSo, Woodville, Villa Grazia , «Аннаіс», «Актівтрейд», «Аполо», «Меледа». Кухонний, сервірувальний і столовий посуд провідних європейських брендів і торгових марок, товари господарсько-побутового призначення будуть представлені в експозиціях компаній: SNT, Elen Decor, Risoli, Посуд De Luxe, Fissman, Impel, Bohemia sro, «Німан», «Мікс», «Силумін».

Для відвідувачів виставки підготовлена насичена ділова програма, в рамках якої пройдуть відкриті практичні семінари, майстер-класи та тренінги.

Так, експерт-практик Вікторія Прудникова поділиться секретами мерчендайзингу в сфері продажів предметів декору та інтер′єру, а також проведе майстер-клас із прикрашання ялинок. Бізнес-тренер по переговорам і продажу Максим Голубєв розповість про цілі, етапи та законах воронки продажів, а також наведе приклади воронки якісних продажів. Бізнес-консультант Світлана Прохоровская розкриє секрети по збільшенню продажів подарунків, декору і предметів інтер′єру в соціальних мережах. Про стан і перспективи розвитку ринку українських сувенірів розповість Президент Асоціації Виробників та Імпортерів Рекламних Сувенірів України Максим Коробка, а трендами fashion і арт-дизайну в рекламному сегменті поділитися Наталія Волошина. Вперше в рамках виставки відбудеться круглий стіл «Участь в міжнародних виставках: митне оформлення, забудова стендів і логістика», який орієнтований на керівників і менеджерів компаній, які планують взяти участь у виставках за кордоном.

Учасники ділової програми матимуть можливість прослухати виступи провідних експертів, обмінятися досвідом з колегами, встановити перспективні ділові контакти, а також отримати практичні рекомендації щодо розвитку бізнесу.

Щодня на центральній сцені відбуватимуться майстер-класи, шоу-покази та презентації провідних флористів, дизайнерів, декораторів та майстрів декоративно-прикладного мистецтва, відвідавши які кожен з учасників і відвідувачів зможе почерпнути масу корисної інформації.

Яскравими подіями виставки стануть конкурси:
- IX Всеукраїнський конкурс флористичних інтер′єрних об′єктів «Акценти осені»
- «Вернісаж святкових сервіровок»
- «Осінній натюрморт»

Одночасно в ці дати відбудеться VI Міжнародна виставка Christmas Trade Show, яка щорічно збирає на одному майданчику провідних вітчизняних виробників і постачальників новорічної продукції. Учасники виставки: BonaDi, «Квазар», «Коза Дереза», «Сіга Груп», ПП Костинюк, ТМ «Новогодько», «Лоза і Кераміка», «Юзва», «Юріта» запропонують відвідувачам: штучні ялини, мішуру, гірлянди, новорічні іграшки, різдвяний декор, декоративні свічки, карнавальні костюми, ілюмінацію, піротехніку і багато іншого. Традиційно виставку буде супроводжувати Хіт-парад новорічних ялинок і вибори кращої ялинки року, де свої креативні можливості в оформленні Новорічних красунь зможуть продемонструвати дизайнери, декоратори, флористи і прості любителі, і цінителі даної майстерності.

Виставки компанії «Парус Експо Медіа» – ідеальний діловий майданчик для презентації нових торгових марок, а також ознайомлення з тенденціями розвитку галузі. Щорічно, осінній проект збирає на одному майданчику широке коло професійної аудиторії з усієї України та країн ближнього зарубіжжя.

Не пропустіть можливість представити свою компанію на провідній виставці подарунків і товарів для дому ProMaisonShow!

З питань участі звертайтесь:
Виставкова компанія «Парус Експо Медіа»

Карта проїзду
Повернутися до початку