Українська
 
uah
грн

Скрапбукінг з елементами квілінга

Aдреса
ул. Хорива, 19-В метро Контрактовая площадь (выход из метро в сторону Верхнего и Нижнего Валов)
Київ
Посилання
Контакти

(044) 425-11-62
е-mail: olga.muz@dolesko.com

Вхід:
780 uah
1 Cіч 2012 - 1 Cіч 2012
Захід закінчився
ID події:
1217310
#Курси

Курс призначений для тих, хто тільки недавно дізнався про новий цікавому виді творчості – Скрапбукінг. Розрахований на 6 занять.

Відвідуючи даний курс, Ви почнете ознайомлення зі скрапбукінгом з самого початку, навчитеся основним прийомам роботи з папером, ознайомитеся з асортиментом товарів і приладдя для скрапбукінгу, спробуєте свої сили в створенні шедеврів.

Заняття 1. Знайомство зі скрапбукінгом. Що таке скрапбукінг і де він застосовується. Коротке знайомство з основними стилями в скрапбукінге. Види альбомів і типи кріплення альбомів.

Папір. Види. Використання килимка і розмітки, використання макетного ножа, фігурних ножиць. Способи згину і кріплення паперу. Техніка рваний край. Прикраси (паперові квіти).

Заняття 2. Колірна гармонія. Закони побудови композиції. Психологічна характеристика кольору.

Елементи сторінки: фотографія, заголовок, журналінг. Прикраси. Скетчі. Фарби, лаки, створення саморобних прикрас.

Заняття 3. Штампінг і ембоссінг (сухий і вологий). Види чорнила, штампів. Використання штампів. Види ембоссінга. Сухий ембоссінг: дошки та трафарети. Вологий ембоссінг: інструменти та матеріали. Прийоми використання (створення фону, створення заголовка, створення окремих прикрас, тонування).

Занятті 4. Знайомство з дироколом та їх видами (фігурні, бордюрні, кутові, кругові та інші). Де і як можна використовувати, з якою папером. Використання як прикраси, як трафарет, як маску.

Заняття 5. Обкладинки. Які бувають кріплення і палітурки. Використання тканин і машинної строчки. Створення обкладинки на кільцях. Прикраси на обкладинках.

Заняття 6. Кріплення фотографій, кишеньки, тайники. Підбір матеріалів до принесеної фотографії. Створення сторінки на підставі скетчу.

На кожному занятті буде розказано (і показано) про якусь фішку.

Також кожне заняття буде закріплюватися практикою.

Серед усіх учасників курсу на останньому занятті розіграється подарунок від майстра.

Вартість 1 заняття, включаючи всі матеріали, становить 130 грн.

Викладач – Олена Іванчук

Карта проїзду
Повернутися до початку