Українська
 
uah
грн

HANDMADE-EXPO XXXVІ Міжнародна оптово-роздрібна виставка

Aдреса
Броварський пр-т, 15, метро Лівобережна
Київ
Посилання
Контакти

38067 509-06-78
38099 377-47-70
v@tnf.com.ua

Організатор
Вхід вільний
29 Лют 2024 - 2 Бер 2024
Захід закінчився
ID події:
1226638
#Виставки-ярмарки

HANDMADE-Expo 20 років об’єднує на своєму виставковому майданчику виробників і дистриб’юторів товарів для рукоділля, творчого хобі, дитячої творчості та художніх матеріалів.

Постійне ефективне співробітництво з лідерами ринку arthobby і успішну участь компаній, які розпочинають свій бізнес, демонструють зростання популярності цієї сфери в Україні.

HANDMADE-Expo це можливість вийти на український ринок товарів для рукоділля і творчості, значно збільшити продажі, презентувати свою продукцію за короткий термін максимальній кількості зацікавленої аудиторії.

HANDMADE-Expo це нові знайомства, корисні контакти, досвід та нові горизонти для розвитку власного бізнесу.

Особливістю продажу і покупки рукотворних робіт, на думку відвідувачів виставки, є тактильне сприйняття покупки і живе спілкування з майстром. А можливість діалогу з покупцем дає автору миттєвий зворотний зв’язок і відгук на свій продукт.

Кожна річ, представлена в експозиції авторських та дизайнерських виробів створена майстрами, для яких виставка це реальна можливість демонстрації і продажу своїх робіт поціновувачам ексклюзивних речей, представникам сувенірного бізнесу, інтернет-майданчиків і роздрібних магазинів.

HANDMADE-Expo для відвідувачів є унікальним майданчиком, що представляє весь спектр товарів для рукоділля та творчості українського і зарубіжного виробництва, які можна придбати як оптом, так і вроздріб.

Постійні учасники виставки і молоді компанії, презентують свої новинки, проводять семінари, майстер-класи та консультації по всім напрямкам і авторським технікам рукоділля.

Ви познайомитеся з майстрами та дизайнерами і зможете вибрати з величезного розмаїття авторських, ексклюзивних виробів.

Запрошуємо Вас приєднатися до наймасштабнішої та надихаючої події України у сфері handmade!

Карта проїзду
Повернутися до початку