Українська
 
uah
грн

Курс занять по фріволіте

Aдреса
пр-т Маршала Тимошенко, 2 л, офис 7, 2-й этаж, при магазине «Стильная штучка».
Київ
Контакти

тел.: 098 228 26 08 либо 095 767 28 10 (Ольга)
mail: kavjarnya@gmail.com

Організатор
Вхід:
150 uah
19 Cіч 2013 - 16 Бер 2013
Захід закінчився
ID події:
141249
#Курси

Дівчата-рукодільниці, оголошується набір в нову групу з фріволіте. Заняття почнуться після новорічних свят, з другої половини січня. А поки ви можете подивитися роботи попередньої групи і дізнатися, що через два місяці будете вміти ви.
Курс складається з 9 занять по 2 години кожне. Заняття проходитимуть раз на тиждень, по суботах, з 11:00 до 13:00.
Група – 5-7 людей.

Для занять вам знадобиться:
• 2 човника. Я віддаю перевагу човнику з гачком на носику (див. фото нижче, жовтий човник). Якщо не вдасться знайти такі, беріть будь-які інші. Вони всі придатні для роботи і у кожного є свої переваги і недоліки. Придбати човник можна в «Метрограді» (ст. м. «Льва Толстого»), в кварталі «Домашній затишок», поряд з магазином «Монпасье». Там вони є завжди.
• Бавовняна пряжа № 8 або № 10, бажано двох кольорів. Великий асортимент – в магазині «Пряжа» на вул. Велика Васильківська (Червоноармійська), 33, ст. м. «Льва Толстого».
• Якщо човник без гачка – гачок.
• Голка з плоским вушком (див. фото нижче).
• Ножиці.
• Блокнот для записів.

Курс:
1. На першому занятті ми з вами навчимося в’язати вузлики.
2. На другому пройдемо піко, і ви зможете сплести трьох-, чотирьох-, п’яти-і сколькозахочетсялістнік без сполучних піко, але з піко на макушечке. У цей же день навчимося з допомогою піко з’єднувати між собою кільця і ​​спробуємо в’язати однорядні ланцюжок.
З цього дня почнуться серйозні домашні завдання. Без них можна вважати, що заняття проходять даремно.
3. З’єднувати пелюстки з допомогою піко ви вже вмієте, а от що робити з останнім пелюсткою в замкнутих мотивах – для вас поки ще загадка. Саме на цьому занятті ми її розгадаємо. Після ви зможете творити шедеври. Один з них ми створимо прямо зараз. На решту у вас буде цілий тиждень.
4. З одним човником більш-менш розібралися. Четверте заняття – розвантажувальне. Беріть з собою все, що ви сплели за попередні три тижні, голку та ножиці, будемо ховати ниточки. На цьому ж занятті розберемо, як виправляти помилки. Відразу відзначте для себе це і до четвертого заняття нічого не викидайте.
А тепер можна приступати до другого човнику. Нам знадобиться пряжа двох кольорів, будемо плести розетку з кілець і дуг.
На кожному з занять ми також будемо вчитися читати схеми по мірі їх ускладнення.
5. Сьогодні ми вивчимо елемент – кільце на дузі і піко Жозефіни. І – ми пройшли половину курсу. Тепер нам по силам досить складні візерунки. Один з таких, де буде все-все-все, що ми вивчили раніше, ми почнемо в’язати на занятті, решта продовжимо будинку.
6. Далі ми вивчимо способи приєднання до піко. До цього нам був відомий лише один з них. Але не все так просто, друзі.
7. Зміна човників. Зворотній в’язка.
8. Способи вплетанія бісеру.
9. Три човника.
І бонус – ще одна зустріч. На ній можна буде задати питання, які виникнуть після 9-го заняття, влаштувати похвастушкі, поговорити і просто приємно провести час. Місце виберемо після закінчення занять.

Вартість одного заняття – 150 грн.
Записуємося!

Карта проїзду
Повернутися до початку